IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови неофициални снимки на Renault Megane III

За пореден път беше забелязан прототип от новото поколение на Renault Megane по време на тестове.

Нови неофициални снимки на Renault Megane III


Известно е, че хечбекът от ниската средна класа на Renault ще се появи през тази година и ще бъде сериозен съперник на модели като Peugeot 308, Kia Ceed и очаквания Golf VI. От снимките представени в AutoExpress личи, че бъдещият Megane III няма да предлага толкова противоречив дизайн както своя предшественик. Вече е сигурно, че няма да има изненади когато автомобилът бъде представен официално на сaлона в Париж тази есен.

Новото поколение на Renault Megane ще бъде произвеждано на платформата на която вече се сглобява и Nissan Qashqai. Това ще даде възможност да се предложат различни варианти на каросерията. Очаква се освен хечбек с три и с пет врати да видим и седан, купе, кабриолет и комби. Сега в Renault обсъждат дали да бъде произвеждан и нов кросоувър на базата на Megane, който ще предлага много практичност, а каросерия му ще бъде по-малка от тази на новото поколение на MPV модела Scenic, което също се подготвя за премиера.
0 от 500