fallback

Очакваме ново BMW Z4

Новото спортно купе на баварците, ще има сгъваем покрив, подобно на Mercedes SLK.

Ако се загледате по-внимателно в снимките на прототипа, ще забележите че той има метален, а не винилен покрив. Това е нещо като еволюция за Z серията, където по традиция сгъваемия покрив е мек. Така, новото Z4 ще се доближи още повече до големия си брат – 3 series Convertible.Както илюстрацията показва, автомобилът ще изглежда „по-мускулест“. Това ни навежда на мисълта, че преките конкуренти от Mercedes, с модела SLK, вече не са целта на Z4. С новите си по-мощни двигатели, баварското спортно купе, се готви да „посегне“ на Porsche Boxster.Друга новост, която се очаква още с премиерата на Z4, е наличието на дизелови двигатели. Най-вероятно, върховата M версия ще вземе 4,0-литровия V8 на М3. Тъй като 3та серия и Z серия споделят една платформа, би трябвало да видим голямо разнообразие от четири и шест-цилиндрови двигатели. Очакваме също така и новата Efficient Dynamics система. Тя ще се грижи за намаляване на вредните газове и разхода на гориво.От BMW не са обявили официално къде ще се произвежда новата генерация на Z4. Твърде вероятно е, автомобилът да бъде сглобяван във фабриката на компанията в Регенсбург, Германия, вместо в Южна Каролина, САЩ, където това ставаше досега.
Тагове:
fallback
  • #8
    BMW FEN ( преди 16 години )
    Zna4i,po-dobro sa4etanie ot sportno 6ofirane i lux ot BMW,nikoi drug avtomobil ne moje da predloji.Anonimniq,samo da ti kaja,4e po golqmo KORITO ot cls nqma na planetata.Spri da pie6.
  • #7
    Данте ( преди 16 години )
    Тези дето много разбират май само гледат,и цял живот ще мечтаят! БМВ-то си е номер 1
  • #6
    Triforce ( преди 16 години )
    Няма как Мерцедес да е спортен, при условие че им е заложено да не са, плюс това окачването не позволява да се усети пътната настилка. А как да влезна в завоя със 100 км/ч, като не знам отдолу какво става? Скоро карах Х-тайп на Ягуар и единствения плюс спрямо едно БМВ беше обезшумяването на купето. Истината е една, БМВ се казва тя!
  • #5
    Анонимен ( преди 16 години )
    Хахах всеки си има вкус. Ако искам спортен дух и лукс си взимам цлс.
  • #4
    Blago ( преди 16 години )
    Анонимен, смени си дилъра!Даде почти най-лошия възможен пример :)Сигурно Ц класата е по-красива от новата тройка или пък МЛ-а е по-красив от X5 :). Наистина Мерцедес имат красиви коли, но БМВ никога не са отстъпвали по дизайн и качество.Ако искаш по-спортен дух в кола си взимаш БМВ.
  • #3
    FeniX ( преди 16 години )
    Анонимен що невземе да млъкнеш. Колите с най-як дизайн са италианските и от немските са ауди,бмв и чак тогава може и да са мерцедес.
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Пуснете им на тия един дизайнер от Мерцедес да им покаже как се прави бе! Единствено новата Х5 и предпоследната тройка са красавци. Всичко друго е да го гледаш и да се чудиш миксер ли е, кола ли е?!
  • #1
    Wartburg ( преди 16 години )
    Супер красавица ще е
fallback
Последни