fallback

WALD Black Bison Edition Sports Line

Черно, по-черно, Mercedes S-Class Black Bison Edition...

WALD е компания, известна в Япония, като най-добрия специалист по доработки на немски автомобили. Новият им проект, базиран на Mercedes Benz S-Class, тотално затвъждава това мнение. Името му е Black Bison Edition Sports Line и е черен... много черен.Основата на доработката се полага от масивните ковани джанти. Изцяло нов, е целият аеро-динамичен пакет, съставен от прагове, радиаторна решетка, предна броня, допълнителни въздуховоди на предните калници, както и дифузьор на задната броня.От WALD мълчат относно мощността на колата, може би крият нещо специално. Ние не се притесняваме от този факт, защото Black Bison Edition Sports Line се базира на S63 AMG, което означава 525 конски сили и време 0-100 км/ч от 4,6 секунди. И така да си остане - не е зле. Ефектът е постигнат – навсякъде по света, този автомобил ще предизвика фурор след себе си. Браво на японците! Отново.Още снимки на Черния Бизон  - тук.
Тагове:
fallback
  • #3
    snrs ( преди 16 години )
    виждал си...трънки:)
  • #2
    thsw ( преди 16 години )
    100% ще е по-бавна от 4,5 сек, но все пак добре изглежда,аз съм фен на CLS Rocket- тази кола е с извънземни показатели, а и съм я виждал в БГ...
  • #1
    majorsf ( преди 16 години )
    Въпреки че винаги съм бил скептичен относно японски тунинг на Mercedes,този въобще не изглежда зле."Black Bison..." харесва ми как звучи,не е лоша S-класата.
fallback
Последни