fallback

Най-скъпият автомобилен номер на света

Какво ли не прави човек, за да се сдобие с любимия си автомобилен номер.

Както е добре известно, това може да Ви струва доста пари, но арабският бизнесмен Саид Абдел Гафар Коури направо изби рибата при наддаване в Обединените Арабски Емирства (ОАЕ).По информация на немското списание “Шпигел”, богаташът е платил цели 10 милиона евро за табелка само с цифрата “1” на нея. Коментарът на господин Коури е лаконичен: “Кой не иска да е номер едно?”Според “Шпигел” тези пари са само малка част от семейното имане и бизнесменът бил готов да плати дори 30 милиона за желаната табелка, макар все още да не бил сигурен на кой точно автомобил от своя автопарк да я постави.През миналата година друг шейх от ОАЕ взе своята любима табелка за скромните 3,5 милиона евро. Сега тази сума беше значително надхвърлена. Очакваме по-нататъшното развитие. Сигурно няма да продължи дълго, преди и този рекорд да бъде счупен. Арабските бизнесмени са готови на всичко, за да не дишат праха на конкуренцията.
Тагове:
fallback
  • #7
    majorsf ( преди 16 години )
    Ей верно бе хахахаха леле много съм заспал:)
  • #6
    Убавец ( преди 16 години )
    Къде видя английски па в тая статия?!
  • #5
    жоро ( преди 16 години )
    Ей, кога пък успя и да ме превариш. Хем си неграмотен, хем се ръгаш като невидял.
  • #4
    жоро ( преди 16 години )
    Какво му обясняваш, нека си упражнява първото ниво английски език. На него пък българският не му е силната страна, явно, щом като не *** пълните членове.
  • #3
    vandal ( преди 16 години )
    majorsf: На тебе пък българския май не ти е силната страна . Пий едно кафе ;)
  • #2
    daniel ( преди 16 години )
    Ми кой ти е казал че е на английски. Обединени Арабски Емирства си е точно ОАЕ.
  • #1
    majorsf ( преди 16 години )
    Абе "Обединени Арабски Емирства" съкращението не е "ОАЕ",а "UAE" - "United Arab Emirates".Английския не Ви е силната страна явно.
fallback
Последни