fallback

Пътни знаци, които изглеждат като гавра с шофьора (реални примери)

Тези указателни табели определено са сложени без особена мисъл

Някои пътни знаци няма как да бъдат определени по друг начин, освен като издевателство над шофьора на превозното средство. Ето няколко примера от реалния живот за такива указателни табели.Всички пътища водят към Монреал. Просто няма как рано или късно да не стигнете до този град в Канада.Снимка: blazepress.comОсвен да слезе от автомобила и да тръгне пеша, едва ли нещо друго му остава на шофьора в този случай.Снимка: mirror.co.ukВелосипедът е за каране по пътя, а автомобилът – за потапяне във водата.Снимка: autofocus.caАко закъсате насред пустинята в Австралия, не се отчайвайте. След 174 км има специален телефон, от който можете да повикате помощ. Как обаче ще стигнете дотам, си е ваш проблем.Снимка: sheffieldhistory.co.ukСтоя си тук, за да не ми обръщате внимание. Просто преминавайте и не гледайте насам.Снимка: rossendalefreepress.co.ukАко някога в пустинята натрупа сняг, тогава може този знак да има някакъв смисъл.Снимка: autofocus.caКогато са решили да икономисат от знак, се получава предупреждение за предстоящо нашествие на зомбита.Снимка: piximus.net„Внимание – вода на пътя по време на дъжд”. А кога друг път?Снимка: guyhumor.tv

Тагове:
fallback
  • #3
    Мон Реал ( преди 5 години )
    Особено втория знак си е напълно смислен, показва имената на улиците, както е на всяко кръстовище в Щатите, в случая - Монреал авеню, Монреал уей, Монреал съркъл, доста често срещан случай на различни сокаци с еднакво име, по простата причина, че в големите американски градове има страшно и невъобразимо за автора количество улици, не 4 като в родното му село.
  • #2
    N/A ( преди 5 години )
    И статията и примерите само показват молоумието на аФтора. Моля прстанете да ни измъчвате и се гръмнете в главата. Ако няма с какво, мога да услужа.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Добри са си знаците. ;)
fallback
Последни