fallback

В Женева ще видим обновения кабриолет Ford Focus CC

Автомобилният салон в Женева, който се открива в началото на март, е едно от най-значимите събития в областта на автомобилостроенето на Стария континент.

На него повечето производители показват намеренията си за европейските пазари и свои нови или обновени модели. Тази година един от експонатите на щанда на Ford в Женева ще бъде модернизирания Ford Focus CC. Купе-кабриолета на Focus е получил нов дизайн на предната част на каросерията в така наречения „кинетичен” стил. За разлика от хечбека, при който промените са засегнали буквално цялата каросерия без покрива, при Focus CC промените са засегнали само предната част. Наред с това кабриото на Ford Focus е с обновен интериор, променено табло и изцяло нова централна конзола. Използвани са нови и по-качествени материали. Колата вече е със системата за влизане и стартиране без ключ, с датчик показващ на таблото състоянието на гумите, нова аудиосистема с USB вход и Bluetooth. Двигателите за Focus CC са останали същите, базисен е бензиновият с обем 1.6 литра и максимална мощност 100 к.с. Освен него кабриолетът ще се предлага с по-силен бензинов агрегат с обем 2.0 литра и с турбодизелов двигател също с обем 2.0 литра и мощност 136 к.с. За обновения Focus CC е предвиден и спортен пакет, включващ промени в окачването, 17 цолови джанти от лека сплав, и затъмнени фарове.
Тагове:
fallback
  • #4
    aleksandrina66 ( преди 16 години )
    не е грозен но е едно към едно със рено меган с с особенно ако го погледнеш от страни,единственно може да спечели клиенти със цената си.
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    верно е много грозен!
  • #2
    Коко ( преди 16 години )
    Е, не бих го нарекъл точно грозен, все пак е правен от Пининфарина. Само незнам защо е копие на Опел Астра кабрио?!
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    А лелемного е грозен
fallback
Последни