fallback

Renault предлага електромобили вместо дизели

Отстъпките в Германия достигат 10 000 евро

Френският гигант Renault стана първият чуждестранен производител на пазара в Германия, който предлага отстъпки от новите си модели на купувачи, решили да се разделят със старите си и замърсяващи дизели. Става въпрос за отстъпки от 2000 до 10 000 евро за дизели, отговарящи на Euro 5 или по-нисък стандарт, а компании, анализиращи пазара на нови коли в Германия вече посочиха, че електрическият субкомпактен модел Zoe е сред най-интересните предложения на французите. Със сходна програма излезе и японската марка на Renault – Nissan. Новото поколение на електрическия Leaf регистрира успешни продажби в цял свят, а компанията добавя и общо почти 5400 евро отбив от цената при покупката й и отказ от дизелов автомобил. 2000 евро идват като бонус за опазване на околната среда, а останалите са по програмата Nissan Elektrobonus. Предполага се, че с оглед на затягането на режима за достъп на дизели до все повече германски градове, другите компании, които продават електромобили също ще стартират по-агресивни акции, насочени към купувачите, за да направят колите на ток по-атрактивни.

Тагове: nissan renault euro 5
fallback
  • #10
    Хуйганс ( преди 5 години )
    Ти на колко годинки си ?Май доста малко инфо има у тиквето ти.
  • #9
    Хуулиганс ( преди 5 години )
    Да си занимават немците те са нагли крадци и мошеници.Тъкмо като си заминат ще дойдат нови производители.Немците скапаха Европа време е Европа да скапе тях.
  • #8
    Край ( преди 5 години )
    За съжаление немските производители не успяват да вземат завоя и се очертава крах на стогодишни марки. Авто индустрията на Германия е локомотива на икономиката и а Германия е локомотива на икономиката на ЕС. И Нокия никой не очакваше да се върне към гумените ботуши.
  • #7
    Тишо ( преди 5 години )
    Много странно звучи(Рено продава най-много коли в Германия)но е факт!
  • #6
    Факт!-тическия ... ( преди 5 години )
    пак е ползвал рено и ето ги последствията!
  • #5
    Факт! ( преди 5 години )
    Но най-хубавото е че българските *** *** в предсмъртна гарублянска агония.
  • #4
    NN ( преди 5 години )
    пародия..ще си смени някой колата за тази сапунерка еле па и с жица.. а батериите под наем от Рено..гениално..икономия ми Янко, хахха... джендеризма е заразен.
  • #3
    Нафталин ( преди 5 години )
    Моя дизел е евро 3. Да ми направят отстъпка от 25 хил. евро и я сменям за зое.
  • #2
    Факт! ( преди 5 години )
    Поредният пирон в немският ковчег!
  • #1
    То първо ... ( преди 5 години )
    рено да се научат да правят някакви коли и тогава да предлагат нещо си! Аман от пичкосани Нисани.
fallback
Последни