fallback

Audi Q5 получава хибриден двигател от ново поколение

Само на ток кросоувърът вече ще може да изминава 70, а не 50 км

Германският автомобилен производител Audi ще направи хибриден вариант на кросоувъра Q5 догодина, съобщава Autocar. Моделът ще получи хибридна система от ново поколение. Очаква се официалният дебют на новия Audi Q5 e-tron да се състои до края на 2018 г.Audi Q5 e-tron ще получи двигател, който ще позволи на ток да се изминават 70 км срещу 50 км за сегашното поколение на силовия агрегат. Електродвигателят с мощност 110 коня ще работи в съчетание с 2-литров бензинов мотор, развиващ 190 к.с., и 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Бензиновият двигател ще задвижва предните колела, а електрическият - задните.Снимка: Autocar

Тагове: audi q5
fallback
  • #7
    Край ( преди 5 години )
    Някой още не могат да разберат че света се разви и че Нокия не е Смартфона нито мерцедес/бмв/ауди са Колата.Високите технологии са военни технологии а такива са забранени на германците. Като си купите немски телефон/телевизор/ климатик, като чуете за немски космически ракети и пр. това ще значи, че е свършила Втората световна война.
  • #6
    GT ( преди 5 години )
    Отговор до коментар 3:Ми и аз това се чудя, какво точно иска да каже коментар 1 ? И старото и това са си хибриди, това можело да изкарва малко повече на ток, ми добре, пак си е хибрид. Хибрида не върши никаква работа при извънградско каране, а тази кола не е предимно за града. Като искаш взимаш PHEV или EV . Хибрида даже и дилъра в магазина и сервизния техник, ако са ти приятели, ще ти кажат, че е глупост.
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    обикновен хибрид наричам този който не може да се зарежда за разлика от зареждаемия
  • #4
    Анонимен ( преди 5 години )
    Трагедия!!!
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това било обикновен хибрид?!?А бихте ли дали определение за необикновен, че не мога да се сетя и после да си припомним какво е обикновен хибрид, че съвсем се обърках с тези ваши термини за хибридите.
  • #2
    GT ( преди 5 години )
    Ми то и това си е обикновен хибрид - доказано пълна безмислица.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да само дето миналото Q5 беше обикновен хибрид и на ток можеше само 2-3км иначе ако тези 70км са по новия тест и струва колкото аналогичния дизел от Ауди много са се постарали и минават всички
fallback
Последни