fallback

Hyundai модернизира Sonata

Днес Hyundai показа първите официални снимки на обновения саден Sonata, чиято премиера ще бъде на автомобилния салон в Чикаго от 6 февруари.

Първото впечатление е от предницата, която сега прилича повече на тази от седана Genesis. Решетката на радиатора е хромирана, капака на двигателя е изпъкнал и по-закръглен. Появили са се нови 17 цолови джанти и нови разцветки. В стандартното оборудване на модернизирания Hyundai Sonata вече има входове за USB- и iPod, климатик, подгряване на седалките, ESP, ABS. Като екстра може да се поръча навигационна система със сензорен екран. В интериора се е променила централната конзола, различен е и дизайнът на таблото. Засега са известни двигателите за пазара в САЩ. Те ще бъдат два бензинови агрегата. По-малкият е с обем 2.4 литра, мощност 175 к.с. и максимален въртящ момент 228 Nm. Според информация от южнокорейската фирма, този двигател е по-икономичен от подобните монтирани на  Toyota Camry и Honda Accord. По-силният двигател е V6 с обем 3.3 литра с максимална мощност 249 к.с. и максимален въртящ момент 310 Nm. Този двигател се комбинира с автоматичната скоростна кутия Shiftronic. В САЩ обновения Hyundai Sonata ще бъде продаван от края на февруари. Кога ще стане това в Европа все още не се съобщава.
Тагове:
fallback
  • #4
    Striker ( преди 16 години )
    Мдаа, Хюндай и Киа крадат от японците, а в крайна сметка скапаните джапанки крадат най-нагло от Мерцедес и Ауди...
  • #3
    gi ( преди 16 години )
    Abe mnogo durpat tia ot Honda oi4ove a otvutre sie Lexus....da da da
  • #2
    toshko ( преди 16 години )
    не само на теб ти прилича но и на мен както каза върешният дизаин мойе да се кайе че е едно кам едно и външният си прилича :)
  • #1
    Koкo ( преди 16 години )
    Само на мен ли ми прилича на Lexus, това чудо на корейската инженерна мисъл? Особенно интериорът е 1:1...
fallback
Последни