fallback

Toyota загатна спортна версия на GT86 (ВИДЕО)

Купето ще бъде разработено от подразделението Gazoo Racing

Спортното подразделние на Toyota – Gazoo Racing, публикува съобщение в Twitter, от което става ясно, че скоро на пазара в Европа ще се появи „напомпана” версия на купето GT86. Този модел ще се продава именно под бранда GR. Японците вече са регистрирали новата търговска марка в ЕС, а испанското м подразделение пусна видео (отново в Twitter), в което се вижда спортното купе в действие. Клипът е озаглавен „Страст към скоростта”, от което става ясно, че бъдещата GR86 ще бъде по-бърза от GT86. Засега липсва друга информация за автомобила, но се предполага, че на външен вид той ще се доближава до концептуалното купе GR HV (на първата снимка), което беше разработено от Gazoo Racing. То бе показано на автосалона в Токио през 2017 г.

Todo es cuestión de la pasión por la velocidad. #GT86 by TOYOTA GAZOO Racing. pic.twitter.com/LYc5OqZo9r

— Toyota España (@Toyota_Esp) September 24, 2018

Очаква се, иненерите на спортното подразделение да увеличат мощността на 2,0-литровия атмосферен агрегат, развиващ 200 к.с. Досега всички версии на Toyota GT86 са оборудвани с този мотор, като подобренията по тях не са засягали неговите параметри. Снимка и видео: Twitter

 

Тагове: toyota gt86 gazoo tacing
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Браво цитирате испански източник, браво! Аман от английски и американски глупости.
  • #4
    Това е ( преди 5 години )
    Ужас!!!
  • #3
    Анонимен ( преди 5 години )
    Традиционно много грозна или Тойота
  • #2
    до тоя под мен ( преди 5 години )
    Правил съм и тест драйв на колата и да ти кажа изобщо не е вярно, че поднася задницата в завоите.Това си е типична дрифтарка с нисък център на тежестта и отлично разпределение тежестта между осите. Забавна, гоина и много лесна за каране, ако можеш да караш със задно. Ако не можеш да караш и подадеш газ в завоя е нормално да тръгне задницата. Колата не се кара, както се кара с предното да даваш газ и да те изтегле от завоя. Освен това приятелят ти сигурно кара с износени гуми както повечето.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Трябва да има и нов данък "грозна кола".По-високи глоби по пътищата също.
fallback
Последни