fallback

Китайци предлагат модел с гаранция от 1 милион километра

Тя се отнася за двигателя на кросоувъра Chery Tiggo 3

Официалният вносител в Русия на китайската марка автомобили Chery стартира програмата "1 000 000 км доверие", която се отнася за двигателя, съобщиха местните медии."Искаме да повишим нивото на удовлетвореност на нашите клиенти, така че им предлагаме допълнително доверие в безпроблемната работа на двигателя до 1 000 000 км. Гаранционният срок за автомобила си остава същият - 5 години или 150 000 километра", посочи Генадий Павлов, директор на "Чери автомобили Рус".В случай на проблем дистрибуторът на Chery ще осигури за своя сметка всички ремонтни работи, а при необходимост и подмяна на двигателя. Първият модел, който се покрива от тази програма, е бестселърът на марката - кросоувърът Chery Tiggo 3.Кросоувърът е оборудван с двигател Acteco от серията SQRE4G16. Той има атмосферно пълнене, ангренажна верига и система за изменение фазите на газоразпределението и дължината на всмукателния тракт. Този двигател се смята за доста надежден от автомеханиците.Снимка: Chery

Тагове: chery chery tiggo 3
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тези се правят на по-хитри и от евреите.
  • #6
    Алексей ( преди 5 години )
    От зад прилича на предишната Сузуки Грандвитара. А може със всяка 5-та смяна на маслото да сменят бутално сегментно лагерната група
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    GTE, Считай, че маслото ще се сменя често и без право на избор в сервиза на продавача на някаква солена цена и вероятно при всяко посещение при него ще свалят от някакъв специален модул данни за режима на експлоатация.
  • #4
    Гост ( преди 5 години )
    Смисълът от разговор за 1 млн. пробег се реализира при хипотеза за някакво безспирно /бизнес/ ползване. Дори тогава 100 хил. годишно трудно се правят, а да си търсиш гаранция след повече от 10 години ми се вижда малко странно. Пък тази кола някак не я виждам като бизнес автомобил!
  • #3
    GTE ( преди 5 години )
    Остава и маслото да му се сменя след изминати 200 000 км и го признавам.
  • #2
    Анонимен ( преди 5 години )
    бате тоя лъже като китаец
  • #1
    Гост ( преди 5 години )
    Заглавието интригува, текстът казва нещо, но вероятно премълчава много. Предполагам, че Програма "Доверие" е отделна и обособена част от гаранционните условия по договора и включва много изисквания и хипотези, досадно описани от юристи и инженери в големи подробности. Интересно, китайците считат си хипотезата за липса от нужда от основен ремонт на 1 млн.км. като правило, но естесвено при доказано грижливо и правилно обслужване и експлоатиране на автомобила?!
fallback
Последни