fallback

Honda създаде нова отделна марка

Първият модел на Modulo Style ще бъде хечбекът Fit

В Япония Honda вече има една отделна марка -  Modulo X. Под нея се продават аксесоари в спортен стил. Тунинг пакети от Modulo X са достъпни например за вановете Step WGN и Freed, както и в малкия роудстър S660. Новата марка Modulo Style отговаря за дизайна: серийните модели на Honda могат да се трансформират външно, но в по-спокоен стил. А първият модел, който ще носи такава емблема, ще бъде хечбекът Fit, познат на европейския пазар под името Jazz.Засега Honda разпространи само няколко снимки на Fit Modulo Style, премиерата на автомобила ще се състои малко по-късно тази година. Моделът получи нова радиаторна решетка (горната и долната част сега са визуално обединени) и LED ленти на дневните светлини. Освен това хечбекът има и колесни дискове с нов дизайн. Още не се знае дали салонът на Fit Modulo Style се е променил по някакъв начин.Миналата година  хечбекът на Honda претърпя лек фейслифт: освежен бе екстериорът, използвани бяха нови материали. В Япония петвратката се предлага с четирицилиндрови атмосферни двигатели с обем 1,3 л (100 к.с.) и 1,5 л (132 к.с.), които работят в съчетание с механична скоростна кутия или вариаторна.

Тагове: honda modulo style fit jazz
fallback
  • #10
    Who Cares ( преди 5 години )
    Az kato vechen Honda - sobstvenik ne vizhdam nikakva razlika.
  • #9
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не е честно, 25 х. в Япония, тука 31 х. То мито ли е, чудо ли е. Тва кърти сеати, шкоди, полота, пежаци и всичко в тоя клас. Ама митата ...
  • #8
    До долния ( преди 5 години )
    Тези статистики са за латиносите в САЩ,които не могат да си позволят дори американски автомобил. И докато лукса,скоростта или дизайна са очевидни, то надеждността е "принципно" за модела. Е, твоята Хонда може да се е развалила, но това в прощо лош късмет. Или Поршето/БМВ,МБ,Кадилака или Аудито на шефа върви,но ще се счупи скоро...Трик,стар колкото самата автомобилна индустрия.
  • #7
    Анонимен ( преди 5 години )
    Които и да са. Имаше една статистика по надеждни двигатели. 1Во място хонда2ро тойота3то мерцедесПоследно ауди
  • #6
    Нова дивизия ( преди 5 години )
    Луксозни сенокосачки!
  • #5
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е, четвърти в света не са. Хюндай са четвърти. Хонда са седми. Ако е важно, де.17
  • #4
    Санчо Жълтура ( преди 5 години )
    Тия са голям смях. Колите им изглеждат като правени от умствено недоразвити.
  • #3
    ... ( преди 5 години )
    Напровит, правилен ход! Заради хора като теб го правят. Да могат да си избиват комплексите!От японските автомобили Хонда ще е последната, която ще фалира!!
  • #2
    Пий си хапчетата ( преди 5 години )
    Фалит на четвъртата по големина компания? Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Отчаян ход. Фалита *** на вратата.
fallback
Последни