IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колумбийка обикаля Земята със стар Mercedes-Benz

58-годишната Лучана сама си поправя колата, носи 3 кутии с инструменти

Колумбийка обикаля Земята със стар Mercedes-Benz

58-годишна колумбийка, родом от град Меделин, вече е обиколила половината Земя със стар Mercedes-Benz, който е почти нейн връстник. Анна Лучия Перес Тобон преминала през двете Америки - от Патагония до Аляска. Сега се намира в Русия, като е успяла да посети много градове в Далечния Изток, започвайки от Владивосток, и вече се стяга да покори Европа.

Колумбийка обикаля Земята със стар Mercedes-Benz

Авантюристката разказва, че купила мерцедеса, произведен през 1961 г.,в родината си, при това автомобилът бил в отчаяно състояние. Никой не искал да го поправи, затова й се наложило да вземе нещата в свои ръце и да се научи сама. Не след дълго я спретнала и след като вече била "на ти" с колата, решила, че време да направи околосветско пътошествие.

Колумбийка обикаля Земята със стар Mercedes-Benz

"Нося си три кутии с инструменти. А също така и два карбуратора, стар и нов, две резервни гуми и две туби с по 40 литра бензин", разказва Лучана, както я наричат роднините и близките. Твърди, че в досегашното й приключение най-лоши били пътищата в Перу и Еквадор. Случвали се и повреди, един-два пъти автомонтьори оправили нещата, като дори не и взимали пари. Тези дни колумбийката тръгва към Швеция и Исландия, но не издава следващите спирки по пътя си.

Тагове: mercedes-benz
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До последния анониме ( преди 5 години )
    "В Русия съм! В Русия съм!" И ние, сме ходилИ пос вета и сме виделЕ т'ва - онва! Но, виж за прайдове нищо не знам и не ме интересува.Но, теб явно те вълнува , щом знаеш кога е и го споменаваш ни в клин , ни в ръкав! Щом те влече - ОК! Но, не занимавай другите с твоите наклнисти!
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Мартин ( преди 5 години )
    Изглежда много вълнуващо да навършиш почти 60 и да не се готвиш за умирачка, а да обикаляш света и да си щастлив.Пожелавам го и на себе си и на всички българи. Аз бих тръгнал със стара Лада.Не мога да си представя да стигна с кола до Буенос Айрес.
  • #5
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    а ти кога за последно беше в Русия, че си толкова компетентен по отношение техните пътища? Жената е минала през Русия, но казва за други държави, че са с най-лоши пътища. Голяма злоба и омраза ей! Скоро е прайда и дано малко се упокоите!А защо не пишеш нещо за нашите пътища? Мислиш ли, че са добри? Бил съм в Черна гора и Босна. Това са малки и бедни държавици минали през война, но с по-добри от нашите пътища. На тях никой не им отпуща пари от ЕС и пак са по-добре в това отношение.
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Руснаците наричат "път" мястото през, което възнамеряват да преминат! Така, че Русия - огромная и "пътища" - много!
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Сега се намира в Русия, като е успяла да посети много градове в Далечния Изток, започвайки от Владивосток, и вече се стяга да покори Европа."
  • #2
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    След Русия ще си промени мнението за пътища.Там има само в големите градове.Извън градовете е деревня-село.Няма пътища.За там са направени камиони и уазки.
  • #1
    10 rate up comment 15 rate down comment
    А ( преди 5 години )
    Най-лошите пътища били в Перу и Еквадор, защото още не е влязла в кочинaта Русия!