IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа новото Z4 на видео

Топ-версията на модела ще получи 3,0-литров мотор с около 385 коня

BMW показа новото Z4 на видео

Германският производител BMW публикува снимки и официално видео, с което показва спосоностите на новото поколение на роудстъра Z4. Заснетият автомобил е топ-версията но модела - M40i, тъй като баварците не iсмятат да пускат модификация BMW Z4 M.

BMW показа новото Z4 на видео

Официална информация за двигателя на роудстъра в този му вариант не се съобщава, но все пак е известно, че това ще е нов редови мотор с 6 цилиндъра. Според запознати, мощността на агрегата ще бъде около 385 к.с.

BMW показа новото Z4 на видео

Тази версия на машината ще получи пакет BMW M Performance, който включва сниженото спортно окачване с амортисьори с електронно управление, ново предно окачване, алуминиеви джанти с гуми с различен размер на предната и задната ос, спортната спирачна система и блокаж на задния диференциал с електронно управление.



Снимки на интериора на новото BMW Z4 не бяха показани, но се очаква той да разполага с нова информационно-развлекателна система iDrive с операционна система 7.0. Премиерата на роудстъра, който е изграден на една платформа с възродената Toyota Supra, трябва да се състои до края на годината.

Снимки и видео: YouTube

Тагове: bmw z4
0 от 500