fallback

Полицията в Майорка издирва шофьор, свирил на китара, докато кара (ВИДЕО)

Британският нарушител на закона ще плати минимум 500 евро глоба

Полицията на испанския остров Майорка се опитва да открие шофьор, който свири на китара и в същото време кара кола по магистралата, съобщава The Local. Инцидентът с черното Renault Megane с британска регистрационна табела и десен волан бе заснет на видео от местен шофьори по магистралата между градовете Палма де Майорка и Инка. На клипа ясно се вижда, че шофьорът свири на китарата и придържа волана с колене. Видеото е публикувано в интернет и привлича вниманието на полицията на острова, която започва да търси шофьора. За това провинение той може да бъде обвинен в опасно шофиране, което носи глоба от най-малко 500 евро и отнемане на шест точки от контролния талон, уточнява вестникът.

Тагове:
fallback
  • #3
    DD ( преди 5 години )
    Еххх шизоФактията.. ми на мутрите ше свирят в Мерджана ..джуките в Астри не се качват.. виж притене бнекой транс_джендър може и да се излъже,ама кой на кого ше свирука не е ясно хахах...
  • #2
    Факт! ( преди 5 години )
    Тоя нищо не е направил всека българска мутреса докат кара свири на духови инструменти глоби нема нема и спиране.
  • #1
    Анонимен ( преди 5 години )
    Свирил е фалшиво предполагам и заради това го издирват? Иначе не виждам за какво ще го глобят. Освен, ако в испанските закони няма забрана за свирене по време на движение. А азз, ако си тананикам и барабаня с пръсти по кой закон ще ме подведат под отговорност?
fallback
Последни