fallback

Audi представи комбито A6 Avant

Автомобилът е получил технологии от флагмана A8

Тагове: audi a6 avant
fallback
  • #20
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сори обърках буквите, LS е алтернатива на S класата и А8. За А6 е Lexus GS. Както и да е, алтернативи да искаш. До ония с топ гиър - User review на Lexus GS е 8.7/10. Това разбира се в Щатите, в БГ няма Лексуси и няма какво да ги коментирате, защото е ясно, че дори на живо рядко ги виждаме. Това не значи, че трябва да си затваряш очите и да мислиш, че не съществуват.
  • #19
    Отг: много красиво ( преди 6 години )
    Отг> Хайде сега,понеже си многознайко,да ми посочиш конкретно в СЕГМЕНТА на А6....2015-та като изелезе Lexus LS, Германците от Аутобилд озаглавиха статията си "Какво ще кара шефа" ....без коментар относно престиж.Миналата година представиха Lexus LS 500 F Sport V6 3,5 битурбо (415 к.с.). И ако все още продължаваш да смяташ че това не е алтернатива на А6, наистина си облъчен яко.
  • #18
    Анонимен ( преди 6 години )
    За пореден път се убеждавам, че феновете на светата немска троица са заблудени сектанти, за които друго на света не съществува и не виждат по-далече от носа си.
  • #17
    ЕВО ( преди 6 години )
    С една дума - скука.
  • #16
    ko4o ( преди 6 години )
    Я, Алуди показали новата Шкода Сюпърб!
  • #15
    Анонимен ( преди 6 години )
    И къде по долу в коментарите видя, някой да пише за това, кои били по-хубави? Аз лично, не мога да кажа, защото карам 2016-та Ауди А6 3.0 TDI Quattro седан на шефа ми е, не е мойто щото аз живея в панелка и не мога да си го позволя. Лексус и Инфинити никога не съм карал и за това не коментирам кое е по-хубаво. Топ Гиър едва ли ще ми изяснят нещата.
  • #14
    Анонимен ( преди 6 години )
    За всеки, който си мисли, че японските "премиуми" имат нещо общо с немските и английските: Вижте оценките от тестовете на Top Gear - те са пристрастни към Land Rover, но нито японските, нито немските се произвеждат там и оценките им са съвсем обективни.LS - 4/10RX - 5/10RC - 6/10CT 200h - 4/10GS - 5/10Това са най-ниските оценки, давани някога в този сайт. За друга марка по-малко от 6/10 няма. Dacia Sandero има 8/10.
  • #13
    Анонимен ( преди 6 години )
    Посочих на човека еквиваленти както поиска. Следва кои били по-хубави, Ситроен се намеси тука, другия пък за село и чесън и кой къде е израсъл....изобщо мале мале.
  • #12
    много красиво! ( преди 6 години )
    Дали съм чувал за Лексус и Инфинити!? Сигурно да. Хайде сега,понеже си многознайко,да ми посочиш конкретно в СЕГМЕНТА на А6 по-добрите предложения на тези две марки."В Щатите примерно, нещата стоят по друг начин"...бла-бла-бла.. "Навсякъде около мен са, хич не ги и забелязвам." Панелно ***,ти сигурен ли си,че си в Щатите и навсякъде около теб са Ауди-та!? Не ми отговаряй,знам отговора.Жалко е,че форума се напълни със селинджъри като теб!
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудя се защо всеки българин, израснал в България, на село и веднъж видял "асфалт" (излязал извън България), за кратко, веднага забравя как е миришел на чесън и лук (карал на баща си Москвича) и си мисли, че е хванал господ за шлифера.Питам и отговор не искам.
fallback
Последни