fallback

Ford показа най-технологичния Focus

Четвъртото поколение на модела е изцяло на нова модулна платформа

Тагове: ford focus
fallback
  • #19
    Анонимен ( преди 6 години )
    Стоманени бутала. Да, по-евтино, по-тежки и съответно 100 000 км. е сакрална цифра за такъв двигател. Нови висоти за ширпотребата, караш и хвърляш.
  • #18
    Cars2018 ( преди 6 години )
    Аз пък не мога да се оплача от Фокус 2 който имаме във фирмата, даже съм доста доволен.Достатъчно място за 4ма възрастни, прилична динамика с 1.6 / 109к.с. и приличен разход 5-7.5л/100кмОтзад е на независимо окачване. Ходовата част е много здрава. Двигателя е на Пежо и не е имало проблем с него до 300 000 когато рециклирахме турбина. Интериора не е нищо особено, но няма протрито или скъсано.
  • #17
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цените са важни, иначе е супер. Едно ST комби бих карал на драго сърце.
  • #16
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами френски дизели. Какво очакваш!
  • #15
    Анонимен ( преди 6 години )
    като сменяш масло на 8 000км. кажи да ти сменят и главата на блока също е консуматив не че карам форд но чух как един на съседната маса каза на свой приятел който пък чул от един който работел в сервиз на форд
  • #14
    пена ( преди 6 години )
    Тая бракма е толкова грозна, че ме заболяха очите от нея!
  • #13
    dw ( преди 6 години )
    какво им е на корейските коли? Форда не изглежда зле, но както някой каза по-надолу не е и някакво уникално творение на дизайна. Иначе ако е като предната генерация ще си е достатъчно надежден и приятен за каране.
  • #12
    Анонимен ( преди 6 години )
    Голямо разочарование, кой би очаквал такъв Фокус.Типо и Киа Сийд 1 към 1. Къде изобщо говорите за Голфа и Астрата, това са толкова по-красиви и елегантни машини!Не с независимо, с изцяломагическо задно окачване и 8500 коня да е, пак до тях ще ти е.... все едно ти си с корейска кола. :)
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    Лошата слава на Форд в България се дължи предимно на факта че повечето хора карат "нов внос" и от там си вадят погрешни заключения.Купете си нов Форд от магазина, подържайте го както трябва, сменяйте маслото на всеки 8000км. и после ми говорете за надеждността.
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това място тук, е единственот из световното интернет пространство, където можеш да прочетеш толкова негативни неща за Ford Focus - доста странно нали, но факт!Личното ми мнение, e че този изглежда много по-добре от предното поколение, особенно версията Active.
fallback
Последни