fallback

Дилъри на BMW искат от марката пикап

Феновете са принудени да купуват модели на конкуренцията, ядосват се австралийците

BMW получи молба от австралийските си дилъри да направи първия в историята си сериен пикап, съобщи Car Advice."Не трябва да игнорираме пазарните тенденции и да си затваряме очите на търсенето от страна на клиентите. Водим диалог с централата на BMW и настояваме на това, че марката има нужда от пикап", каза шефът на BMW Australia Марк Вернер. Той отбеляза, че сегментът на пикапите расте от година на година и клиентите на BMW са принудени да купуват от конкурентни марки, защото германският производител не може да им предостави автомобил от този клас.В момента сред марките от голямата немска тройка - Audi, BMW и Mercedes-Benz, пикап има само последният производител - модела X-Class на базата на Nissan Navara (на снимката).Снимки: Car Advice

Тагове: bmw
fallback
  • #6
    Пропов ( преди 6 години )
    Ми имат си пикап БМВ. И то в М отдела. Когато беше актулана е92 серията за един 1ви април направиха едно м3 на пикап. колата е реална и съществува някъде из тайниците на M.
  • #5
    Achtung ( преди 6 години )
    След БМВ с предно и 3 цилиндров двигател, дизелови Поршета, Мазератита, Бентлита, SUV от Ламборгини..... защо не и пикап?!?
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Премиум пикап ми звучи като премиум баничарка. Или премиум микробус.Ford F150 не случайно е на първо място по продажби.
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това да дадеш една торба с пари за премиум пикап си е пълна глупост.Пикапите са работни коли. Трябва да са евтини и здрави и със прилична мощност и теглитена сила.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Партньорството което имат БМВ с Тойота може много лесно да им отвори вратите за едно такова,че дори и две, с които да атакуват пазарите на щатите и Австралия.На базата на Хилукс и на базата на по-голямата Тундра.Както се казва "най-доброто от двата свята".Преди време обаче шеф на БМВ бе казал,че за разлика от Бенц,ако баварците пуснат пикап,той ще е наистина премиум и ще отговаря на марката,а не като Х клас,към която има доста критики откъм качество на изработка.
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мисля, че специално на БМВ, такъв модел не им е нужен. Като ванчето 2-ра серия. Да си свалят имиджа само. Мерцедес с тези двигатели от Рено и платформи на Нисан, не ми харесват. Но в крайна сметка потребителите определят пазара, затова и моето мнение е без значение в случая. Погледнато откъм разходи БМВ нямат такава платформа, или трябва и те да сключат някакво партньорство с бюджетен производител, който има такава платформа.
fallback
Последни