fallback

Mazda обнови и 6 комби

Топ-версията ще получи салон с японски орех

Компанията Mazda публикува първа официална снимка на обновената версия на комбито Mazda6. Премиерата пред публика на автомобила ще се състои по време на автосалона в Женева през март.След фейслифта комбито ще получи допълнително оборудване и нови материали в салона. В топ-версията на модела ще има елементи от японски бял орех – специално дърво, което се използва за направата на музикалални инструменти и мебели.В оборудването на машината ще бъдат включени адаптивен круиз-контрол с функция да пълно спиране и последващо тръгване, а също така и система от камери за кръгов обзор. Технически детайли липсват, но се очаква комбито да разчита на същите двигатели като обновения седан. След фейслифта той получи 2,5-литров мотор с 6 цилиндъра, която се поставя на Mazda CX-9. Мощността на агрегата е 253 к.с. и 420 Нм въртящ момент.Снимки: Mazda 

Тагове: mazda6
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Шестака няма да го видим в Европа най-вероятно.
  • #4
    Roadrunner ( преди 6 години )
    Стар Моторс не предлагат никакви отстъпки, докато опел, хюндай, сеат, знам че дават.
  • #3
    Нев ( преди 6 години )
    GTE и не само дилъра на Мазда за съжеление има такава неадекватна политика за съжеление, по скоро това е масово явление при средния клас автомобили!
  • #2
    GTE ( преди 6 години )
    Хубав дизайн. Качеството също е добро, но за цената, на която се предлага има какво да се желае. А дилъра в България не предлага атрактивни отстъпки и промоции.
  • #1
    Nev ( преди 6 години )
    Голяма красавица! :)
fallback
Последни