fallback

Обратно към ценностите: Тестваме Subaru XV

Японският кросоувър се опитва да предложи най-доброто от марката

Автомобилите на Subaru винаги са се отличавали с две неща – надеждност и система за задвижване на четирите колела. Към тях може да се добави и сигурност – японците създадоха цял комплекс Eye Sight, включващ различни системи за безопасност. Всичко това го има в новото Subaru XV, което всъщност не е чак толкова ново, тъй като беше показано още в началото на 2017 г.

Тагове: subaru xv
fallback
  • #20
    Факт! ( преди 6 години )
    За първи път в Света виждам пренебрежително отношение към марката Субару една икона в автоиндустрията жалко много про.т народец!
  • #19
    хаха ( преди 6 години )
    тука има един фактически утрепляк дето ръсенето на акъл му осмисля жалкото съществуване.Много сте се объркали кой какво кара и начина на шофиране,Откога па Субаристите станаха спокойни..това съм го проспал признавам.Аз освен комплексирани такива не съм виждал из пътищата.Кара обикновен лиген,а с мания че е звездолет.
  • #18
    Анонимен ( преди 6 години )
    Форумната *** пак не си е пила хаповете и пак е почнала да цъка, цъка, цъка...Явно това е нещото, което осмисля жалкият му животец.
  • #17
    Nev ( преди 6 години )
    Браво, форумната *** се запенила гледам, тръгнала да обяснява на хората колко зле биле Субару, и как трябва всеки да си вземе някой 20 годишен Гоуф ТДИ като него, за да не се мине, сакън! Добре че е той, да ни отвори очите на нас заблудените, които си караме нормално по пътищата, а не превим всеки сфетофар с пилене на гуми и под 5 сек, и да изпреварваме като във Ф1 по пътищата!
  • #16
    Don't want to k ( преди 6 години )
    може..същото да важи за фактическия урунGел по долу като влиза в темите за ВАГ.А истината е че това е куRnик. Затова е лщбим на фактическото недоразумение.
  • #15
    Know how ( преди 6 години )
    Който не е карал Субару, по-добре да не коментира
  • #14
    Факт! ( преди 6 години )
    А да прословутият въртящ момент на дизела чиито предимства се убиват от увеличената маса!Тракторни двигатели и нищо повете направени да теглят плугове ремаркета и пръскачки!
  • #13
    Факт! ( преди 6 години )
    Незнам какво е таблото но изглежда страхотно и отвън и отвътре бъкано с електроника типично за японска кола която със сигурност е на най-високо ниво!Мечта ми е тая кола уан дей дай боже!
  • #12
    Смислен избор. ( преди 6 години )
    Хубава е колата, спор няма. Отвътре също е достигнала необходимото равнище с новия интериор. Какво си кривите душите с тая снобария по лукс марките?
  • #11
    thebrainless ( преди 6 години )
    Бил му слаб двигателя... Това е младежки автомобил, трудно бих го нарекал семеен. Семеен е Легаси/Аутбек. Кой би нахакал детето си в 200 коня автомобил с такова леко купе, аз лично - не. Отделно 150 коня всъщност би трябвало да е доста пъргав, а и боксера развърта доста добре. А този разход, ако някой може да ми го покаже при друг автомобил с перманентно 4х4.
fallback
Последни