fallback

През следващата година Renault ще пусне 12 нови модела

Renault ще представи 12 нови модели през 2008 г, обяви на пресконференция в Бразилия вчера шефът на групата Renault-Nissan Карлос Гон, съобщава Франспрес.

Според Гон през следващата година Renault ще върне ръста на продажбите си с многото нови модели. Една значителна част от тях ще бъдат автомобили с по-ниски цени, което ще повиши продажбите на фирмата в развиващите се страни. От думите на Гон стана ясно, че най-интересният модел сред всички евтини нови модели ще бъде автомобил произвеждан в Индия, които няма да струва повече от 3 000 долара. Този модел първоначално ще се продава само на пазара в Индия, където ще бъде много сериозна конкуренция на местните производители, казва шефът на Renault, но по-късно е възможно да се появи и на други световни пазари. Възможно е аналогичен автомобил да се появи и под марката на Nissan. "Ще бъде въпрос само на подход как да модернизираме подобен евтин модел за да отговаря той на изискванията за сигурност и качество и каква ще бъде стойността на подобна промяна”, казва Гон.
Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    Този дривер ли?дървар ли бил голям ***???Все за това говори,а не разбира от коли абсолютно нищо.Кръгъл *** е!
  • #3
    mimi ( преди 16 години )
    brao be Driver zemi si kupi i ti edno 4e da zamiri6e i u vas dano
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    e, Driver с тези *** вече няма да си сам. Интересно ми е откъде черпищ омразата (или зависта си). Да не си наакан собственик на немско дърво втора употреба?
  • #1
    Driver ( преди 16 години )
    IMAME NOVINA: Lainalt 6te pysne o6te 12 novi *** na pazara...golima vonia 6te nastane!!
fallback
Последни