IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti показа бъдещия си дизайн

Първият модел в новия стил на марката ще бъде електрическият седан Q45

Infiniti показа бъдещия си дизайн

Компанията Infiniti публикува снимка на концептуален седан, който се казва Q Inspiration. Световната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Детройт в средата на януари.

Infiniti показа бъдещия си дизайн

Автомобилът дава представа какъв ще бъде новият дизайнерски стил на марката, който ще се използва използва за нейните бъдещи модели. Това е първият прототип на Infiniti, създаден под ръководството на новия главен дизайнер на компанията Карим Хабиб, който по-рано заемаше същата длъжност в BMW.

„Новите автомобили на Infiniti ще поучат по-мускулести, но същевременно с това и по-балансирани черти, в които ще преобладават плавните линии”, обясни намеренията си Хабиб.

Информация за концепта Q Inspiration засега липсва, но се очаква той да се превърне в изцяло електрически модел, за чиято поява от Infiniti съобщиха по-рано тази година. За машината се подготвя изцяло ново шаси, което няма нищо общо с платформата на новото поколение на Nissan Leaf.

Серийната версия на електрическия седан трябва да излезе на пазара през 2019 г. Според някои автомобилни издания, машината ще получи индекса Q45.

Снимка: Infiniti

Тагове: infiniti q inspiration
0 от 500