IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови екстри за Peugeot 607

Французите се подготвят за 2008 г.

Нови екстри за Peugeot 607



Базовата версия на модела “ 607 Sport” ще се предлага серийно с ново аудио устройство, което възпроизвежда и МР3-формат, включително JBL-саунд система с 12 колонки. Те са разположени на 10 десет места из автомобила и имат обща мощност от 240 вата.

Същевременно в Peugeot 607 ще видим и новата навигационна система RT4. При варианта за обзавеждане “607 Platinum” тя ще бъде част от серийното оборудване, докато при версията “Sport” ще можете да я поръчате за допълнителни 2300 евро.

Навигационната система има 30 гигабайта хард диск, на който са качени всички пътни карти на Европа. Заедно с картите системата е побрала и 180 часа музика, а освен това предлага място за GSM с високоговорител. В допълнение устройството разполага и с безплатна функция за алармиране на службите за пътна безопасност и бърза медицинска помощ, която автоматично локализира къде се намирате и предлага варианти как бихте могли да се измъкнете от задръстване.

7-инчовият телевизор с формат 16/9 ще се погрижи за вашето добро настроение, дори и ако не можете да се измъкнете от натоварения трафик на пътя.

С безплатната функция за информиране на службите за пътна безопасност и бърза помощ Peugeot вече изпълнява изискванията на ЕС за 2010 г., които предвиждат наличието на борда на всички нови автомобили на електронно управлявани алармени устройства т.нар. eCall.

Версията на модела “Platinum” ще бъде и с нов кожен салон. Peugeot 607 ще се предлага на цени, започващи от 34 150 евро.



0 от 500