fallback

Индиец си купи Mercedes-менте, без да разбере

Едва при оформяне на документите станало ясно, че всъщност колата е Maruti Baleno

Ставили сме свидетели на какви ли не преработки на автомобили. Обикновено това са копия на скъпи марки, които обаче трудно могат да излъжат някого. Е, в Индия се стигна до измама, която беше разкрита едва при регистрацията на вече закупен автомобил.Историята се е разиграла в щата Керала, където мъж си купил по обява Mercedes-Benz A-Class. Каква сума е платена за автомобила, не се уточнява, но сделката е била сключена. Истината обаче лъснала при оформянето на документите в местната полиция.Служителите на реда бързо установили, че документите са фалшиви и тогава огледали отблизо автомобила. Оказало се, че колата всъщност е Maruti Baleno, която се произвежда от местното подразделение на Suzuki.Самите престъпници са се постарали доста – автомобилът е получил нови, оригинални брони на Mercedes, емблеми, фирмени джанти и задна оптика. Колата е задържана от полицията, а продавачите се издирват.Снимки: Thesocialmonk 

fallback
  • #6
    Тоя ( преди 6 години )
    тоя е по-зле и от БГ комплексарите, те поне знаят как изглежда мерцедес... а тоя очевидно си няма идея ама трите лъча щом са на бронята сичко ток :) Един москвич 12-так с една емблема на Rolls Royce дали ще мога да го пробутам там ... или хонда сивик за тесла (think)
  • #5
    Вуте ( преди 6 години )
    То и у нас има достатъчно калъфи, за които значката на решетката е някаква светиня /може и тайно да й се кланят в гаража/.За такива,като тях е нужно да има повечко индийци по света.
  • #4
    яа ( преди 6 години )
    поне няма да виси в сервиза за скъпи ремонти.
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Случаят говори много за текущото портфолио на Мерцедес.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе, що му казахте. Бат Сали от Индия щеше да е горд и щастлив.
  • #1
    47837 ( преди 6 години )
    Да не е Бербатов?
fallback
Последни