fallback

Най-тъпият крадец на коли е от Литва!

Жителят на Клайпеда счупи глупомера при отиване в полицията

Жител на литовския град Клайпеда със сигурност би спечелил приза за „най-глупав крадец на автомобили”. Това става ясно от публикация в страницата на полицията във Facebook.Историята е от миналата седмица, когато 27-годишният мъж отива в полицията, за да му бъде връчено наказателно постановление за шофиране след употреба на алкохол. По време на разпита следователите виждат паркиран на улицата Vollksvagen Phaeton, за чиято кражба е съобщено малко по-рано през деня.Оказало се, че мъжът, който е излязъл от затвора през септември (лежал е за разпространение на наркотици), в 5.30 часа на 7 декември е откраднал колата от улица в града. В 10 часа литовецът се е явил в полицията, като е паркирал колата пред управлението. На всичко отгоре се оказва, че в момента на разпита пишман-крадецът има 1,39 промила алкохол в кръвта си, както и сериозно количество наркотици.Мъжът е арестуван и през тази седмица отново ще бъде изправен пред съда, като най-вероятно ще се върне зад решетките, при това за по-дълъг период.Снимка: Facebook

Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цялата случка се обеснява в това изречение: "в момента на разпита пишман-крадецът има 1,39 промила алкохол в кръвта си, както и сериозно количество наркотици". Не става въпрос за интелектуален капацитет, човека временно не е бил на себе си от дрогата и е направил тъпотия.
  • #5
    123 ( преди 6 години )
    Тоя сигурно си е мислел, че е в България. Ама не би.
  • #4
    Русия ( преди 6 години )
    За по-лесно либиец
  • #3
    F1 ( преди 6 години )
    "Жител на латвийския град Клайпеда"Градът е в Литва (литовски град)..........Все едно да кажеш сръбския град София!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Те откъде да знаят :)
  • #1
    // ( преди 6 години )
    Интересна статия включващи определения като "най-тъпият". Между другото, гражданите на Литва са литовци, а не латвийци. Латвийци са гражданите на Латвия.
fallback
Последни