fallback

BMW планира пускането на голямо крос-купе X8

Бъдещият кросоувър ще се конкурира с Range Rover Velar и Bentley Bentayga

Германският произодител BMW разглежда перспективите за пускането на напълно нов спортен всъдеход, който ще се казва X8. В зависимост от модификацията си, този автомобил ще се конкурира с модели като  Range Rover Velar, Audi Q8, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus и Rolls-Royce Cullinan. Според информацията на британското издание Autocar, което се позовава на официални представители на марката, новият модел ще се предлага в различни версии. Базовата ще се позиционира като съперник на Range Rover Velar и Audi Q8, докато модификациите с най-високо оборудване ще се конкурират с Bentley Bentayga, Lamborghini Urus и Rolls-Royce Cullinan.Бъдещото X8 ще бъде изградено на базата на флагманския всъдеход на марката BMW X7 и ще представлява луксозно крос-купе. Подобен подход се превръща в практика за баварците, които направиха моделите X4 и X6 върху основата на кросоувърите си X3 и X5. Очаква се новото спортно крос-купе да дебютира през 2020 г., като ще се произвежда в завода на BMW в Спартенбърг, САЩ. За направата му ще бъдат използвани материали от най-високо качество, както и най-модерни технологии и системи. Гамата агрегати ще е доста обширна, като ще включва хибридна модификация, както и M-версия.Снимка: BMW 

Тагове: bmw x8
fallback
  • #14
    Про-пейн ( преди 6 години )
    Абе, ти като нямаш собствено мнение къде си тръгнал акъл да даваш, че и етикети лепиш. Прави каквото ти каже Биг брадъра и си живуркай в първобитно-общинския строй.
  • #13
    пропов ( преди 6 години )
    Абе хора,осъзнайте се малко. оплювате всеки модел на всяка премиум марка.В цял свят се избиват да ги купуват.Чакат месеци за кола, щото има много поръчки. Ама на вас все не ви харесва. Хората с различно мнение трябва да се уважават,ама нали знаете кой са все недоволни и държат да го изтъкнат - жените и гейовете.
  • #12
    Анонимен ( преди 6 години )
    ужас
  • #11
    Русия ( преди 6 години )
    Добре изглежда.
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    ако си ходил на изложението в женева щеше да си го видял и че не е картинка
  • #9
    Todor ( преди 6 години )
    Добре де не виждате ли, че това е графично представена концепция или най-общо казано картинка :) ПС: Нали не си мислите сериозно,че Х8 ще има такъв забележителен дизайн.
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    После да не се чудите защо изпуснахте първото място по продажби на луксозни автомобили.
  • #7
    Георги ( преди 6 години )
    Моля Ви!!!Range Rover Velar е съперник на Х4 и GLC Coupe и по размери и по опции. Самият производител така го дефинира. Малко мислете преди да пишете/превеждате.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    По грозно от това надали има
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не, няма! Пари за глупости не давам!
fallback
Последни