IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ направиха поредният всъдеход за много богати

До края на годината Rezvani Motors ще пусне на пазара своя Tank

В САЩ направиха поредният всъдеход за много богати

Собственикът на Rezvani Motors - Ферис Резвани, винаги се е увличал по спортните модели и резултатът от това бяха моделите Beat и Alpha, които не подстигнаха особен успех. Затова сега компанията от Калифорния реши да заложи на най-перспективния сегмент - този на всъдеходите.

В САЩ направиха поредният всъдеход за много богати

Резвани винаги е подчертавал и своята индивидуалност, както и тази на автомобилите, които създава. Новият му проект е нещо различно от това, което се предлага на пазара в момента. Всъдеходът е брутален, в стил "милитари", като е получил и подобаващо име - Tank.

Впрочем, американският иранец не се еограничил само с дизайна, а е прибавил и няколко интересни функции на автомобила. Задните врати се отварят наобратно, на покрива е поставен мощен и компактен прожектор, а показанията на приборите се проектират на предното стъкло. Салонът е от черна кожа, като според създателите на машината, тя не отстъпва по комфорт на колите от премиум-клас.

В САЩ направиха поредният всъдеход за много богати

Най-интересното е, че срещу доплащане Rezvani Tank може напълно да оправдае името си, като получи допълнителна бронировка на каросерията, непробиваеми от куршуми стъкла и система за нощно виждане.

В САЩ направиха поредният всъдеход за много богати

Не по-малко впечатляващ е и силовият агрегат. Всъдеходът ще бъде оборудван с 6,4-литров V8 двигател на Chrysler, който е доработен от компанията SRT. Засега други характеристики на мотора не се разкриват, но е ясна цената на машината - 178 000 долара. Толкова ще струва стандартният вариант, а бронираната версия ще е по-скъпа. Поръчки вече се приемат, като предплатата е 1000 долара.

Снимки: Rezvani Motors
 

Тагове: rezvani motors tank
0 от 500