fallback

Формула 1 на пътя - Mercedes-AMG представи хиперколата си

Моделът Project ONE идва с технологии, непознати в автомобилния свят

Тагове: mercedes-amg project one
fallback
  • #7
    Бай Оня ( преди 6 години )
    Супер количка... За писти евентуално иначе на пьтя оня ще си е Крал на по долната статия. 350км/ч доста слабичко това е на ниво Р8/Турбо С.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Чудя се какво и е специалното спрямо примерно порше 918, че цената е 5 милиона лева?С каква цел е направена толкова скъпа хипер кола?Наистина ли след 10 години ще струва 10 милиона лева?Сега 10 годишен Вейрон струва ли двойно?
  • #5
    Пламен ( преди 6 години )
    Наречете ме хейтър, ама има нещо странно в цяата визия на колата. А километрите кой ги мисли. Инвистиция в бъъдещето, след 10 години колата ще има стойност 2 пъти повече от сега.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Мани го тоя. Километрите са му проблема. Типичен българин, парите са му проблема, но нали е тарикат, ще каже друго.Да се събере с цялата си фамилия да теглят кредити, няма да съберат толкова пари, на него километрите му са проблем. Селянче, чети си новините, гледай си картинките и просто се кефи. Лиши и нас и всички останали от остроумното ти мнение.
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не приличала на Мерцедес, а бронята си е типично АМГ.....
  • #2
    ммм ( преди 6 години )
    Ограничените хора си мислят ,че 50к км са малко тази кола няма да ги измине в близките 10г. това не е сапунерката, която повечето хора карат за да си ходят до село. *** пример вижте в някой сайт за продажба на автомобили на колко км се продава мерцедес SLR
  • #1
    Навуходоносор ( преди 6 години )
    В мутрата прилича на разни неизвестни концепции както и малко на Huracan. Каквито и технологии да вложат в него, самият факт ,че двигателят след 50к е за смяна няма да се промени. Тъй че, .
fallback
Последни