fallback

Формула 1 на пътя - Mercedes-AMG представи хиперколата си

Моделът Project ONE идва с технологии, непознати в автомобилния свят

Тагове: mercedes-amg project one
fallback
  • #17
    Divlupo ( преди 6 години )
    Поздравления много добро решение ,хипер-мипер,не може три куфара да побере!
  • #16
    дон Шопеску ( преди 6 години )
    Ще си купя едно Рено Меган комби.
  • #15
    Анонимен ( преди 6 години )
    И да добавя - относно лекия жокер за ускорението, който е подхвърлен в статията. За хората, които не знаят какво значи това - от 0 до 200 км/ч под 6 секунди официално ускоряват само автомобили от Формула 1 и LMP1 хибридите. Най-близко до това е Бугати Широн, който успява за 6.5 сек.
  • #14
    Анонимен ( преди 6 години )
    До Гошо, Рошо, Трошо и всякаквите му там "разбирачи" - Не ставате, момчета. Ама хич. Това е кола с дизайн до последния болт подчинен на функцията. Няма да намерите изчанчен дизайн. Project ONE гони съвсем друга цел. Да направи легална Ф1 кола за пътя. И понеже по проекта работят истински, а не форумни специалисти, съм сигурен, че след като шефът на AMG Тобиас Мьоерс си позволява да казва, че този автомобил е нещо нвиждано в автомобилния свят до момента, може спокойно да му се вярва.
  • #13
    gost ( преди 6 години )
    КРАСОТА КОЛА НА ГОДИНАТА ,УСКОРЕНИЕ, СПИРАНЕ,ПОВЕДЕНИЕ В ЗАВОЙ ИЗЛИЗАНЕ ОТ НЕГО И ВЛИЗАНЕ В НЕГО ТЕХНОЛИГИЯ ДО СЕГА НЕ ИЗПОЛЗВАНА ОТ АВТОМОБИЛИТЕ Ф1 НА ПЪТЯ И ДА ПЛУЕТЕ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО ТОВА Е КОЛАТА ИЗЯЩЕСТВО И СТИЛ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ
  • #12
    Гошо ( преди 6 години )
    Ахахахахах смешно копие на порше 918, отпред а отзад е дори по-голяма трагедия. Тия смешници от мерцедес могат само добри таксита да правят. И този мазен pом хамилтон я представи снощи все едно не прилича на евтина джапанка. Няма да пипнат новите хиперколи на mclaren пък каво остава valkyrie от aston martin. Поредния немски кошник с две думи.
  • #11
    Някой ( преди 6 години )
    Изхлежда "остаряло" пред астън мартин-а, който е разработен заедно с red bull. Нищо против мерцедес, но с дизайн като от преди 4 години няма да впечатлят богати колекционери. В instagram може сами да видите, че заможни хора като Kris Singh, просто се подиграват на мерцедес за хипер-колата им.
  • #10
    Някой си ( преди 6 години )
    Не знам за колата, но този, който е писал статията е много зле! Толкова много правописни грешки в една статия, има само в още един сайт! Хора, редактирайте си текстовете, защото написаното е меко казано смешно!!!
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това малко ме съмнява да бъде карано на лимита за 5 милиона лева
  • #8
    Навуходоносор ( преди 6 години )
    Възхищавайте се на купчина ненадеждна ламарина. Светът си отива.
fallback
Последни