fallback

Honda представи хибриден кросоувър за Европа

Новата версия на CR-V разчита на бензинов двигател и два електромотора

Компанията Honda представи предсериен прототип на хибридната версия на кросоувъра си CR-V за европейския пазар. Премиерата на модела ще ще бъде по време на автосалона във Франкфурт през следващата седмица.Хибридният агрегат на автомобила се състои от 2,0-литров бензинов двигател, работещ по цикъла на Аткинсон, и два електромора. Единият играе ролята на генератор, свързан с трансмисията. Тя е само с една предавка, но осигурява "постоянно усещане за мощност и висок въртящ момент".Задвижващата система работи на три режима - изцяло на електричество, само със задействан двигател с вътрешно горене, както и в комбиниран цикъл. При последният бензинов мотор зарежда батериите. Режимите се избират автоматично в зависимост от условията на движение.В Европа новата Honda CR-V първоначално ще се предлага с 1,5-литровия бензинов турбомотор със 182 к.с., а хибридната версия ще се появи по-късно. Дизелова модификация на кросоувъра не се предвижда. Стартът на продажбите на модела е планиран за средата на 2018 г.Снимки: Honda 

Тагове: honda cr-v
fallback
  • #5
    до:Groznoo ( преди 6 години )
    Едва ли е повече от теб!
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Groznoo
  • #3
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я кажи кой хибрид евроГайците ще купуват, че нещо не се сещам?На бедните, глупави еснафи на този континент им дай дизел и им гледай сеира!Може да ги трови, може да им пуши и трака, може да убива повече народ, отколкото са умрели през войните, но те си го изкат.Мазохизъм ли е или промиване на мозъци незная, но това никой не може да го разбере.Абе щом сами си вкарваме тарамбуки чалмосани да ни взривяват, колят и изнасилват смятай колко сме зле.Смятай какво остава за един дизел.
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Още един хибрид, който европейците няма да купуват.
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дизелова модификация на кросоувъра не се предвижда. Браво!Направиха дизели по-добри от европейските специално само за Европа и сега ги спират, за да покажат, че дизела е умряла работа. В града няма място.Интересна ще е цената и другите характеристики на този хибрид. Много ще се радвам, ако не е мек хибрид и най-после са направили пълен хибрид, но ме съмнява. Ако е мек няма да има нужда от него. Разхода на 1,5 мотора сигурно ще е по-нисък и по-евтин и по-лек.
fallback
Последни