fallback

Brabus представи най-бързия кабриолет на планетата

Rocket 900 Cabrio разчита на V12 двигател с мощност 900 к.с.

fallback
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    милионерчето пак се появи да ни обясни нещата от богатият му (на фантазии) живот.тук всички "милионери" карат немско и са фенове на вурстовете. всъщност богатото на фантазии фенче е един и си го знаем. не го слуша главата никак. я кажи каква кола караш ве пуяк, като толкова много се дуеш и обясняваш кой какво може да си позволи и да кара.като ти чета детските разсъждения ми става ясно колко си лек. и да снаеш че приятеля ти е прав. балък си и то голям, че и лъжец неземен.
  • #10
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тази кола е за отличници бе, те не губят нищо, защото само печелят и могат да си я позволят. Като нямаш пари си карай 15 годишната дачия и се успокоявай, този с Брабуса колко пари бил загубил.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Разсъждавате странно. Колко трябва да си балък като имаш 100 бона за кола??? Или понеже повечето тарикати карат безлична баракуда за 10 бона щото име гоуема заплатата и взимат по 3к на месец....Оня ден един приятел ми обясняваше какъв балък съм че губя големи суми от обезценката на новите ми коли, какво губа това което съм изкарал по 10 и хич не ми дреме няма си нося парите на оня свят, ама той като ги няма и за него е загуба ама поне се оспокоявам че е тарикат а не балък като мене.....
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи силов туниг за 0.2 сек и скромната цена от почти 100 000 евро. Браво!Да живеят бaлъциTe и феновете на немското.То всъщност е едно и също.Винаги съм казвал и пак ще го кажа, че немците ще спрат да продават, когато баламурниците изчезнат, т.е. никога, защото пясъкът в пустинята ще свърши, но *** винаги ще има.
  • #7
    бай уй ( преди 6 години )
    Ти не гледаш, това е цената на пакета на Брамс, не колата
  • #6
    Stern ( преди 6 години )
    До Zoo Yorkhttp://***.brabus.com/en/deliver.php?id=13759&filename=BRABUS%20900%20V12%20biturbo.EN.doc.pdf ето линк за да видиш правилно.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    мадеинджермани поклон пред инженерната мисъл кога ще се престрашат да направят 16 цилиндрово чудовище крайно време е да опитат да възродят майбах като единствен достоен конглокент на бугати а не да съществува като комфортен пакет
  • #4
    Zoo York ( преди 6 години )
    Тоо па 89 000 евро !!!! май нещо не си видял правилно. То мерцедеса струва повече преди да е тунингован от Брабус :))))
  • #3
    Stern ( преди 6 години )
    В сайта на брабус може да се види и цената е колосална... и за капак 4900 евро за работа хахаха тези се ***...Price: 89.900,- ?***Assembly price: 4.900,- ?***
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Tук нещата нещо не се вързват или доработката е направена за лузъри, които искат да се хвалят само с коне и нютон метри!Да направиш подобни подобрения, да качиш мощността с 270 к.с. и да имаш 0,2 сек подобрение на ускорението до 100 км/ч е някаква абсолютна смешка. да не говорим, че като цяло ускорението е доста посредствено за такива мощности и въртящ момент. Не става ясно и колко струва това удоволствие. 20-30 000 евро или повече? Като им знам цените може и повече да е.
fallback
Последни