fallback

Клонингът на Porsche Macan задмина оригинала

Хибридното Zotye SR ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,0 секунди

Китайската марка Zotye обяви предстоящото излиза на пазара на хибридна версия на кросоувъра си SR9, който предсталява прекопирано Porsche Macan. Според информация на Autoreview, този автомобил ще бъде по-бърз от всички версии на Macan, с изключение на Turbo.Хибридното SR9 ще запази 2,0-литровия бензинов двигател с мощност 190 к.с. от стандартния модел, но ще получи и два допълнителни електромотора – по един на всяка ос. Мощността на целия хибриден агрегат засега не се съобщава.Китайците обаче ракриват, че от 0 до 100 км/ч кросоувърът ще ускорява за 5 секунди. За сравнение, базовото Porsche Macan с двигател с 252 к.с. прави същото за 6,7 секунди, а версията GTS 9 360 к.с.  – за 5,2 секунди. Единствено модификацията Macan Turbo, развиваща 440 к.с., ще е по-бърза – 4,4 секунди.Хибридното Zotye SR9 ще може да се зарежда от електропреносната мрежа, като само на електричество ще изминава до 80 км. Обявеният от производителя среден разход на гориво ще бъде 2,4 л/100 км.Снимки: Zotye

Тагове: porsche macan zotye sr9
fallback
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    Те китайците и сега си имат дизайнери виж дали Хуавей приличат на другите ,те копират от тях и пак не могат да ги стигнат,а много от "западните" бели фирми с Индйински програмисти и Български и други инженери и работници си правят заводи в Китай,защото там се работи некачествено,от 1,5 милиарда 200 милиона да са умни и генйи им стига за да бъдат номер едно.Проста математика
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много бъркаш, че всичко велико от 2000 години насам е измислено от белите европейци. Малко след загиването на римската империя арабите са тези, които развиват науката и културата, та да може около 1000 години по-късно някои части на европа да се сетят, че не бог е сътворил всичко и че църквата яко ги ***. Жалко, че в последствие и арабите се поддават на наркотика, наречен религия и се докарват до сегашното си дередже на стадо агресивни фанатизирани овце.
  • #5
    фф ( преди 6 години )
    вола а е крив.....кръга е крив
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    На снимки изглежда същото,но на живо не е.Винаги съм се чудел що не си наемат някой дизайнер да им направи няколко модела?Или примерно поне да откраднат от няколко марки и да съчетаят предница на ламборджини задница на кадилак табло на ягуар.Ще е интересно.А сега дори и най-умрелите китайци ще знаят,че тва е ментето на порше.Навремето правеха едни найлонови анцузи с надписи adibass.
  • #3
    METAXA ( преди 6 години )
    Striker напълно си прав , но и американското не е лош избор .
  • #2
    Striker ( преди 6 години )
    Джони, на амфети ли? С какво точно най-крадливата нация е велика? С плагиатство, с анти-екология, с копиране не всичко известно без наказание - звучи ми като *** работа. Освен пък ти да си от малцинствата, тогава те разбирам. Жълтите са измислили доста неща, но е било преди 2000 години. От тогава насам всичко велико е измислено от белите европейци. Отново предполагам, че не се считаш за такъв. Ако си нормален, ще избереш първо европейското, каунчо:)
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Велики са Китайците! След още 10-15г като си развият напълно собствените марки и започнат да си правят дизайна без да копират, всички останали ще им дишат праха! Ако не вие, то децата ви ще карат китайски автомобили. Помнете ми думата!
fallback
Последни