fallback

Премиерата на Opel Insignia ще е през 2008 г.

Кажете сбогом на Вектрата. Следващата генерация автомобил среден клас на Opel ще носи името Insignia.

Новото творение ще бъде показано за първи път по време на автомобилното изложение в Лондон, 23 юли – 3 август 2008 г. Моделът ще се произвежда по всяка вероятност в немския Рюселсхайм. Голямата охладителна решетка и елегантните линии придават на Opel Insignia леко спортен вид. Освен това автомобилът разполага с LED-осветление и нови механизми за отваряне на вратите и багажника. Докато предните врати на Opel Insignia се отварят по традиционния начин, задните се плъзгат елегантно с помощта на модерна електроника, улеснявайки по този начин качването на пътниците. За нужната мощ се грижи един V8 алуминиев двигател с 344 к.с. и 250 км.максимална скорост, който гарантира високата динамика и поврътливост на новия модел.
Тагове:
fallback
  • #3
    Лиа Янина ( преди 15 години )
    Момчета... какво да ви кажа, освен да ви попитам- покарахте ли я тази "кошница с 4 пейки"? Не сте. А виждали ли сте модела за масово производство на живо? Не сте. Е аз я разгледах от близо, покарах я и да ме прощавате ама ще има да вземате! Все пак предполагам правите разлика от концептуален модел (това на картинката) и модела за масово производство... малко са различнички. Колата е уникална по рода си с неуписуем комфорт, функционалност на таблото, класическа опростеност и истински лукс в изпълнението. Усещането за сигурност и безопастност при движение в смесен режим не може дори бегло да се сравни с нито една от любимите ви Вектри. Адаптивното окачване може да се мери със рали дизайна на Волво, което е уникално по рода си. С една дума- лаете срещу нещо, което дори не знаете какво е. Казвам го като човек от бранша все пак, това ми е работата (а никога не съм била фенка на Опел).
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    голяма глупост
  • #1
    Prilo ( преди 16 години )
    Значи....аз не спирам да се учудвам, как някой хора продължават да не се усещат, що за глупости творят.Бива ли да съсипваш името на такава хубава и доказала се с времето марка, като Опел и още повече на един от най-заслужилите и модели - Вектра?То не беше "ЕКОСПЕК" - опозоряването на легендарният "C20XE"....Не беше "Вектра С" - двустранно рендосан ковчег със сватбарски фарове....Не беше "Астра Н", чиято задница на варианта хечбек прилича повече на мини ван, а варианта и седан е голям колкото "Омега А"....Един хубав дизайн имаше на "Вектра Б" и кво? - всички пластмаси вътре се оказаха с неправилно подбран материал и скърцат дори при полъха на вятъра.Аман от запушени ЕГР-и, аман от изпуснали хидро-чаши на съединители, аман от разтеглени назад фарове, аман от пречупени ръбове по стайлинга, аман от изгъзици, аман от дизайнерски простотий.Инсигния?!....Е тва па кво трябва да е?Цял шлеп с 19" джанти за една кошница пари и само 4 седалки в него...ОППА, сори - 4 пейки.Че и задните врати плъзгащи?!?!?!Това да не е маршрутка бе?Цялата задница е като гърбава.Отпред фаровете - набраздени на секции - пффффф.Почнаха СТАР ТРЕК маняците да казват как да изглеждат колите.
fallback
Последни