fallback

Audi показа колко комфортно вози новото A8 (ВИДЕО)

Кофа с вода и цигара в салона разкриват още от качествата на лимузината

Компанията Audi продлъжава да разкрива особености и технически подобрения на новото поколение на седана си A8, чиято официална премиера се състоя на 11 юли. Този път немците демонстрираха нивото на комфорт, предлагано от автомобила по време на движение. За целта помощ оказа Еди Синклеър – собственик на компания, предлагаща коли и шофьора за VIP-клиенти. Сред тях са холивудската звезда Джони Деп и един от основателите на Google – Лари Пейдж. Именно Синклеър бе помолен от Audi да участва в един екперимент, разделен на две части. В първата върху капака на луксозния сездан бе поставена кофа с вода, като при движение в режим Comfort на предното стъкло паднаха едва няколко капки. При преминаване в режим Dynamic чашата се обърна още при влизането в първия завой, като целта беше да се покаже как Audi A8 бързо се превръща от комфортен в динамичен автомобил. След това на предния панел в салона на лимузината бе поставена пурета, като по време на движението тя не се помръдна от мястото си. Тестът на Синклеър завърши с преместването му на задната седалка, като колата премина през селски път. В крайна сметка седанът получи само похвали за представянето си.

Тагове: audi a8
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да пробват същото на бул. България в София в отсечката от Гешов към околовръстното ;))))
  • #8
    ЧИЧИ ( преди 6 години )
    ХАХАХАХ я сега да опитат с някоя кола на 20 години на същия перфектен асфалт, да не вземе само да стане излагация и бараката да вози гладко по гладък асфалт...
  • #7
    Стъно ( преди 6 години )
    Ако на този път му викат селски, то при нас си е доста добър градски.
  • #6
    Дошо ( преди 6 години )
    Прекрасна кола. Много по-добра от която и да е японска кошничка за малинки.
  • #5
    Jey leno ( преди 6 години )
    Дошо,пак се е изквакал комплексарски в 3 -я коментар...браво сашко,голеум си разбирач.
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    К0медиантите пак си заработиха стотинките... :)))Вече в цял свят гърми скандала с МБ, но те си заработват надника. Малки сиви ми6ки сте к0медианти!!!
  • #3
    Да ( преди 6 години )
    Платен репортаж на Ауди!
  • #2
    thebrainless ( преди 6 години )
    Целия интериор става в пръстови отпечатъци, с този пиано лак, не знам дали ще караш или ще бършеш като побъркан, доста непрактичен подбор на материал. Иначе е ясно,е в този клас каквото и да вземеш, все ще е много добро.
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    не е чаша , а КОФА, не е цигара а ПУРА !а аудито е убийствено !без аналог!
fallback
Последни