fallback

Когато се забъркаш с неправилния съперник на магистралата (ВИДЕО)

Шофьор на Porsche 911 не можа да повярва какво му причини старо Audi Avant RS4

Водачите на спортни коли, особено с по-гояма мощност, често се чувстват като господари на пътя. Това важи и за Германия, където част от магистралите нямат ограничения на скоростта. Един такъв шофьор реши да се прави на състезател зад волана на Porsche 911, като първият задминат от него автомобил бе старо Audi Avant RS4. Неговият спътник дори снима случващото се, а видеото по-късно бе качено в YouTube. Возещите се в спортната кола обаче останаха безкрайно изненадани от това, което се случи след малко. Водачът на Audi-то даде газ, с лекота изпревари спортната кола и всички опити да бъде настигнат се оказаха неуспешни.  

Тагове: porsche 911 audi avant rs4
fallback
  • #6
    BG citizen ( преди 6 години )
    Ами ***, би трябвало да знаеш че не си хванал Господ за шлифера с това Порше! Винаги има какво да научиш всеки ден, нали?
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    аха !
  • #4
    Анонимен ( преди 6 години )
    Карам си порша за 100 бона, появява се някъв със двоен к.ен.еф, за 5 бона и ме издухва и кво??? То и голфове има с турбота мурбота ама ще станат ли порше? Нито кефа нито престижа могат да стигнат гаражните разработки. Като бях на 20г. и аз тунинговах и си мислех че е яката работа, сега всъщност всякакви бръмчащи накичени бараки били и бързи са ми по скоро смешни.
  • #3
    bmw435i ( преди 6 години )
    Was is thassss??????Audi MF
  • #2
    Kiki ( преди 6 години )
    Добре че не е 911 турбо тогава нямаше да има такова видео :D
  • #1
    Анонимен ( преди 6 години )
    Добре че нямаше завои хахах, тея аудита само в права линия вървят :)
fallback
Последни