fallback

Новият Megane R.S. получава завиващи задни колела

Renault разкри още подробности за най-мощния си хечбек

Компанията Renautt продължава да разкрива подробности за новото поколение на хот-хеча Megane R.S. Автомобилът ще побучи завиващи задни колела (системата 4Control) и два варианта на окачването - Sport и Cup.Завиващите задни колела се появиха още при версията Megane GT, която излезе при 2015 г. Само че при R.S.-модификацията инженерите на Remault Sport са пренастроили системата. Така е постигната по-голяма ефективност и стабилност при взимането на завоите с висока скорост. Във версията с окачане Sport хот-хечът ще бъда настроен за използване на стандартни пътища и на писта, докато вариантът Cup ще получи специални доработки, подходящи за движение по състезателно трасе.Официални подробности за двигателя на модела все още липсват, но се твърди, че той ще развива мощност в рамките на 300 к.с. В комбинация с него ще работи 6-степенна механична скоростна кутия или роботизиран автомат с 2 съединителя.Снимки: Renalut

fallback
  • #7
    Бравос дилърчитЪ! ( преди 6 години )
    Като си нямат работа, както обикновено, бичат ли бичат минуси! ))))))))))))))))))))))))
  • #6
    А бе...рено ( преди 6 години )
    Рено отново доказаха че са недостижими в заемането на последните места във всички класации по качество и недаждност!Та и тоя мегаломан така - 1.6 изпържено докрай моторче, както каза колегата - не са и чували за спортно 4Х4, но пък в сервиза ще ги очакват с радост!
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    По-добре щеше да е задните колела не да са завиващи, а ЗАДВИЖВАЩИ (заедно с предните)!!!
  • #4
    Мегана е страхотен ( преди 6 години )
    По всичко личи че новият спортен Меган ще бъде страхотен и най-добрия в своя клас, както винаги. Рено отново доказаха че са недостижими.
  • #3
    А бе .. ( преди 6 години )
    Renautt - Remault, все е радост за сервиза!
  • #2
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това все пак са комедиантите, които нито от коли разбират, нито имат елементарна обща култура, а за наличие на акъл и дума не може да става. Подбират ги с конкУрс по пр0стота. Най-пр0стите имат шанса да постъпят на работа в инвестор. Всичко е манипулация в инвестор, м0дерателства се според наложеното отгоре, трие се, цензурира се и се води зададена линия от кукловода на групата. Дори елементарни думи от българският език са забранени. Предполагам за това, че съм казал истината ще има бан.
  • #1
    none ( преди 6 години )
    Определено се очаква с нетърпение. Интересното в статията е, че името на компанията Renault, е написано по три различни начина, но нито един тях не е правилният ;)).
fallback
Последни