fallback

Porsche представи най-мощното 911 Turbo S

Уникалното спортно купе развива 607 к.с.

Компанията Porsche представи най-мощната и уникална модификация на купето 911 Turbo S, която е получила името Exclusive Edition. Тя се отличава от базовия вариант по увеличената с 27 к.с. мощност на мотора, както и по специалния си цвят и допълинтелно оборудване.Както и стандартното 911 Turbo S, новото спортно купе разчита на 6-цилиндров бензинов турбомотор с обем 3,6 литра, но неговата мощност вече е 607 к.с. и 750 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,9 секунди, а до 200 км/ч – 6,9 секунди. Максималната скорост е 330 км/ч.В оборудването на 911 Exclusive Edition Series влизат 20-цолови джанти, керамични спирачни механизми, адаптивно окачване PASM, завиващи задни колела и допълнителен пакет Sport Chrono.Моделът е получил и уникален златисто-жълт цвят на каросерията, направен от подразделението Porsche Exclusive Manufaktur. Акценти от него присъстват и в интериора – например на подглавниците на седалките, които на свой ред могат да бъдат регулирани в 18 различни положения.Ще бъдат произведени само 500 бройки от автомобили, като всяка една от тях ще се предлага със специален часовник от Porsche Design, за чиято направа са използвани карбон и титан. За клиентите е предвидена и специален комплект чанти.Снимки: Porsche

fallback
  • #14
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    глок за вас!
  • #13
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    екслузивен цвят - глоккума! 4асовник, 4анти, следват 4ехли за баня...
  • #12
    haha ( преди 6 години )
    Дошеее, а любимия ти Сивик за къде бърза,или домакинята бърза за детската градина с наказвача на R8и и Поршета..хахха ехх едно време и лекарствата действаха...
  • #11
    Анонимен ( преди 6 години )
    лелеййй много мощно и бързо това троше бе.а знаете ли закъде бърза?за сервиза естествено
  • #10
    vel_co ( преди 6 години )
    100 за 2.9 и оттам с летящ старт още 4 сек. Що да не направи 200 за под 7. Новият Макларън с подобни характеристики някъде за толкова го даваха че ги постига.
  • #9
    Анонимен ( преди 6 години )
    Аз също не разбрах кое упражнение прави за 6,9!Виж за 9,6 съм съгласен,не пишете глупости!
  • #8
    Анонимен ( преди 6 години )
    "..Аз не съм чувал тойота да има задвижващия хибриден агрегат на ls600 примерно? ..Ми те ако го сложат в Тойота, за какво е Лексуса????
  • #7
    Анонимен ( преди 6 години )
    По тая линия и аз не съм чувал Голф с W12.
  • #6
    Анонимен ( преди 6 години )
    ХахАХА типично немски ла*нян цвят. Браво! Тоя автомобил ще е бърз, като разстройство.
  • #5
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хм извинявайте, ама кайена е с части на VW - 3.0 дизел, и т.н.911 си е друга бира. Но е върха и на тъпотията да се казва, че лексъс е същото, като тойота - Аз не съм чувал тойота да има задвижващия хибриден агрегат на ls600 примерно?
fallback
Последни