IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Убиеца на Porsche” ще струва под 100 000 долара

Rezvani Motors вече приема поръчки за своя модел

„Убиеца на Porsche” ще струва под 100 000 долара

Компанията Rezvani Motor обяви, че приема поръчки за своя нов модел – Beast Alpha, като цената му е свалена драстично. Спортната кола, която разполага с мощност 500 к.с., е сочен като конкурент на машините на Porsche 911 и ще струва по-малко от 100 000 щатски долара.

„Убиеца на Porsche” ще струва под 100 000 долара

Купето Beast Alpha бе представено на автосалона в Париж редом с другия модел на марката – роудстъра Beast. Тогава от компанията обявиха, че началната цена на автомобила ще бъде минимум 149 000 щатски долара. Сега обаче тя е намалена, без това да се отрази на техническите характеристики на колата.

„Новият Beast Alpha ще бъде най-достъпният автомобил на Rezvani Motors, като ще съхрани както екзотичния си дизайн, така и производителността на двигателя си. Цената му обаче ще е под 100 000 долара”, се казва в официалното съобщение на компанията.

Идеята на производителя е да привлече широка аудитория, която търси уникален автомобил на достъпна цена. Поръчки за модела на Rezvani вече се приемат, като клиентът трябва да внесе депозит в размер на хиляда долара.

„Убиеца на Porsche” ще струва под 100 000 долара

„Основахме Rezvani Motors преди 2 години с цел направата на спортен автомобил, който ще бъде по-лек, по-бърз и ще предлага феноменална управляемост за своя клас. Целта ни е почти изпълнена, като колата ще бъде показана през втората половина на годината. Тя ще се превърне в „убиец” на Porsche, можете да бъдете сигурни в това”, обясни директорът на компанията Ферис Развани.

Снимки: Rezvani Motors

 

Тагове: rezvani motors beast alpha
0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    не явно - Бугати и Порше са недостижими еталони, както и Голф !Всеки ги убива, всеки иска да се равнява с тях и никой не успява НИКОЙ !а дошо не го слушайте, той е на много силни лекарства - когато си ги пие обаче - което си е рядкост !
  • #3
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Незнам дали са еталон, но е факт че има автомобили, които са по-добри и не са на такава цена. Всеки сам си преценава дали да плаща за суета и реклама.
  • #2
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    към днешна дата - който се е писал за убиец на порше - вече го няма !тия са просто поредните ловци на дошоваци !
  • #1
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уххх наслушах се на убийци на Порше и Бугати. Имам чувството че ги стрелят тия гръмки фрази за реклама. Явно Порше и Бугати са еталони в класовете си и всеки като иска да изпъкне ги споменава редом до продукта си.