fallback

Не ти се чака за Chiron – плати още 1 млн. евро

Германски дилър предлага хиперколата на Bugatti, без дори да я има

Новата хиперкола Bugatti Chiron се продава от компанията-производител за 2,6 млн. евро. Германският дилър Auto Seredian обаче предлага автомобила с 1 млн. евро по-скъпо. Причината е, че ако сега поръчате колата на производителя, ще я получите най-рано след 3 години. Любопитното обаче е, че продавачът също не разполага с машината, но въпреки това предлага на клиента да я конфигурира според собствените си предпочитания. Колата все още не е произведена и евентуалният купувач ще може да я получи едва през лятото на 2018 г. Тоест, срещу допълнителния милион евро ще си спести 2 години чакане.В сумата от 3,57 млн. евро все пак са включени и някои допълнителни опции. Сред тях е специално оформление на екстериора с джантите, оценено на 50 000 евро, салон за 50 000 евро, комфортни седалки за 25 000 евро и др.Компанията Bugatti планира до края на 2017 г. да произведе 70 бройки от новата си хиперкола, чийто общ тираж ще бъде около 500 единици. До края на 2016 г. фирмата е продала общо 220 бройки от Chiron. Самият автомобил бе представен през февруари 2016 г., като получи система за задвижване на четирите колела, 8,0-литров W16 мотор с 1500 к.с. и 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,5 секунди, а максималната скорост е 420 км/ч.Снимки: Bugatti

fallback
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Пич, за БМВ М3 навремето(а, и сега)може и така да е, но може би си пропуснал в статията, че за този случай продавача я няма колата в наличност, както и че "колата все още не е произведена"! Така, че за "втора ръка" няма как да става въпрос тука!
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    То това си е бизнес от време оно.Преди 20г. помня БМВ обявават датата на която ще пуснат новото М3. Човека си го поръчва година по-рано, за да е от първите които ще го притежават. Първите бройки отиват именно към такива хора с предварителни поръчки. Човека я взима и изобщо е нямал намерение да я кара а така чисто нова я пуска като втора ръка само, че с 50% по-висока цена. Маниаците които искат М3 трябва да чакат 1 - 1,5г. или да отидат и директно да я купят "втора ръка" на по-скъпа цена.
  • #1
    Xexe ( преди 7 години )
    Много е красив Широна уникална мапинка е!А някои ми говорят за Субару и копчета по таблото от Перла 05!
fallback
Последни