fallback

Opel направи и всъдеходна Insignia Tourer

Комбито с повишена проходимост ще излезе на пазара през есента

Компанията Opel представи всъдеходна версия на новото поколение на Insignia във версията комби. Автомобилът е поучил името Country Tourer, като първата му поява пред публика ще се състои по време на автосалона във Франкфурт през есента.От стандартния вариант новата модификация се отличава по леко променения дизайн и допълнителните защитни елементи по каросерията. Освен това всъдеходното комби на Insignia е получило и увеличен до 200 мм пътен просвет.В оборудването на Opel Insignia Country Tourer влиза система за задвижване на четирите колела с контрол на вектора на тягата. В задната част на окачването на комбито е поставена двойка многодискови муфи с електронно управление, които отговарят за разпределението на тягата между задните колела.Срещу допълнително заплащане за автомобила са достъпни още светодиодни матрични главни светлини, адаптивно шаси FlexRide с три режима на работа, функция за безключов достъп до салона и за стартиране на мотора, система за кръгов обзор, активен круиз-контрол, а също така и мултимедийна система IntelliLink c Apple CarPlay и Andorid Auto.Продажбите на всъдеходното комби ще стартират веднага след премиерата му във Франкфурт, обявиха от компанията-производител.Снимки: Opel 

Тагове: opel insignia tourer
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    От тук нататък стават Пежо. Най-вероятно Опел вече нямат да имат модел в Д-сегмента. Пежо ще опитват да продават техния коптор 508.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Няма такава Мазда 6, като това горе, макар да има прилика.Маздите са хубави коли, но огледайте се докато карате утре и бройте - Инсигния, 6-ца - май са 5 към едно.Чакана кола е тази, защото предходната е чудесна ;)
  • #8
    Aнонимен ( преди 7 години )
    Ако Опел ръждясва тихо, то Мазда 3 направо стърже като бичкия..
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ето ти една по-тежка от 1530 кг. кола в този клас. Пак е по-лека от Опела, но разликата е много малка.http://***.***-data.net/bg/?f=showCar&car_id=22689
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ако е тихо и си до опел, ще го чуеш как ръждясва.
  • #5
    *Ую ( преди 7 години )
    Ква е тая Мазда на 1-ва снимка?
  • #4
    Nev ( преди 7 години )
    Голяма хвалба беше, че са намалили теглото с 200 кг. Проста сметка, Инсигния дизел автоматик тежеше 1836 кг. минус 200 кг. прави 1636 кг. Посочете ми един модел в този клас, който да е по-тежък от 1530 кг. и то най-старите от 2011- 2012 г. Кажи му Опел и повече не го обиждай.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да, страхотен интериор, особено таблорто. Copy/paste от отиващата си KIA Optima. Опел винаги са копирали от другите.
  • #2
    Nev ( преди 7 години )
    Интериорът е доста приятен!
  • #1
    Георги ( преди 7 години )
    Единственото по-безмислено от "всъдеходно" комби, е паркетеник. Това поне не харчи толкова много
fallback
Последни