fallback

Хванаха новия VW Touareg без камуфлаж

Редом с всъдехода бе снимано и следващото Popo

Снимка на серийната версия на новото поколение на Volkswagen Touareg бе публикувана във Facebook. Твърди се, че фотосите са направени в Южна Африка, тъй като местното издание Cars първо се добра до тях.Както и се предполагаше, третото поколение на всъдехода е създадено по мотиви на концептуалния модел T-Prime GTE. За основа Touareg ще използва платформата MLB, която е в основата на Audi Q7 и Bentley Bentayga.По предварителна информация, в  гамата двигатели ще влязат атмосферен V6 с обем 3,6 литра, както и 3,0-литров дизел с 218 к.с. На по-късен етап ще се появи и хибридна модификация.До заснетия VW Touareg бе паркиран и прототип на новото поколение на Polo. Както и големият кросоувър, така и компактният хечбек ще дебютира по време на автосалона във Франкфурт през есента.Ако се съди по снимките, то новото Polo ще бъде умалена версия на VW Golf, с който разделят една и съща платформа MQB. Дължината на хечбека ще нарасне с 200 мм, но заради новото шаси теглото ще намалее със 70 кг. Ще се повиши качеството на материалите в салона, като ще бъде разширен и спъсъкът с оборудване.Гамата двигатели ще се състои от бензинови турбомотори с обем 1,0 – 1,5 литра, както и 1,6-литров дизел. Двигателите ще се съчетават с 5-и и 6-степенни механични скоростни кутии, както и с 6-и и 7-степенни роботизирани DSG-трансмисии.Снимки: Facebook 

fallback
  • #9
    х ( преди 7 години )
    none, как кое му е новото... по-високата цена разбира се.
  • #8
    фсдфсдф ( преди 7 години )
    Уникално грозна, и за тва нещо някой ще даде една торба пари.
  • #7
    Искрен Искренов ( преди 7 години )
    При положение, че трябва да съм МАКСИМАЛНО ИСКРЕН и обективен имам въпрос. Абе, останаха ли Истински и НЕкомпрометирани производители ? - Тея до кога ще я карат така...? Масово се бълват Абсолютни ГРИМИРАНИ Кочини / Фейсдрифт Д-р Енчев /, които едва ли не са върха на инжинерната мисъл ... при коетослед като им изтече гаранцията и каруца не мож' сгоби от частите им... Мисля че все по-вече почвам да разбирам "Арийските Братя" от МаАлиТе... П.С КАРуЦА ЗВУЧИ ГОРДО !
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    мк8 излиза 2018-та ако не се лъжа, тва което го мислиш за ново е фейслифт mk7
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не, че нещо, но Дачия Дъстър изглежда по-добре. И то много.За качеството и надеждността пък Дачията е няколко нива по-високо.
  • #4
    Striker ( преди 7 години )
    Бай Ханс с т'слъта го е правил. Гоуемио Гоуф все повеч езаприличва на малкия!:))))) Пеуник ликува!
  • #3
    Новото "POPO&qu ( преди 7 години )
    Полото всъщност има добра предница и ясно иска да покаже, че се притеснява от корейските кон!глокенти. Задницата е леко претрупана за моя вкус.
  • #2
    Да обаче, ( преди 7 години )
    ...при VW има следната особеност - започва да ти харесва с времето. Еволюция. Не революция.
  • #1
    none ( преди 7 години )
    Ако така изглежда "новият" Туарег, става все по-смешно да не кажа жалко. Поне да кажат че пускат фейслифт, щото това с "новите" им модели вече и на феновете взе да идва в повече ... Да оставим настрана, и че "предишният" модел изглежда по-добре. Гледам по телевизията реклама на "новият" ФВ Голф и се чудя кое му е новото. Управлението с жестове може би, което едва ли ще го използва някой всеки ден (колкото аз използвам гласовите команди ...)
fallback
Последни