fallback

В УАЗ откриха виновния за гафа с Путин (ВИДЕО)

Дръжката на новия "Патриот" била от подменен материал

През миналата година имиджът на руската компания УАЗ, произвеждаща модела "Патриот", понесе сериозен удар, след като един от новите автомобили се разпадна пред очите на президента Владимир Путин. Тогава държавният глава инспектира производството на всъдехода и се опита да отвори вратата, но не успя. На помощ на президента се притече началникът на Главното танково управление към Министерството на отбраната генерал Александър Шевченко, който дръпна дръжката и тя му остава в ръката (виж видеото).

Тагове:
fallback
  • #21
    Някой ( преди 7 години )
    Тази фирма ще да е хамериканска, защото са им завидели а и искат да им прецакат проспериращата икономиката и автомобилната индустрия, тяхната ****а! В крайна сметка истината е, че те не могат и никога не са можели да правят коли, и моля без споменаване на пералнята наречена "Нива" и невероятната и проходимост!
  • #20
    Ал ( преди 7 години )
    Руският президент отива с германският си брониран "Мерцедес" на Червеният площад на , за да присъства на парада по повод поредната годишнина от победата над Германия!!!
  • #19
    Анонимен ( преди 7 години )
    Емигрант , инжинерчееее послъгваме май но то си е за твоя сметка , явно с качествата си само там може да пробиеш , в Африка ще ти дават същите пари но поне ще ти е топло
  • #18
    до емигрант от вин ( преди 7 години )
    Като гледам репортажи от Москва, май и те са фенове на същите марки, които и ние харесваме и то на най големите и лакоми модели! Това не променя факта че държава с огромен суровинен, човешки ресурс за сто години претенции за свръхсила, космически пионер, ядрен бандит, не успя да направи един свестен автомобил или двигател без чужда помощ, доброволна или не.
  • #17
    Анонимен ( преди 7 години )
    То всичко руско е с отклонение от нормите :) Да бяха само дръжките на тея каруци :)Тая фирма която е произвела дръжките явно е била произвела всички части на руските автомобили които е карал баща ми защото си спомням, че постояно се чупеха. Всичко е тая държава е едно голямо недоразумение.
  • #16
    Анонимен ( преди 7 години )
    Добре че съществува запада иначе тези няма да има с кого да оправдават собсвената си некадърност.
  • #15
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не се учудвам че е46 е руски фен. Ниското възпитание и образование са основни изисквания да си русофил. Човек с малко повече акъл вече трябва да прозрял злините които ни причиняват още от освобождението. Няма руски сателите в който хората да живеят добре и да просперират - факт! Всички живо бяга от там.
  • #14
    ad ( преди 7 години )
    Що па да лъже
  • #13
    до е46 ( преди 7 години )
    Една от гордостите на алкохолиците в джипостроенето с огромен герб на Русия на волана :-) по която припадат разни балами е с шаси и окачване на Дженеръл мотърс.
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    ГЛУПОСТИ !Малко да си учил Материалознание и технология на материалите и ще ти е ясно, че тоя лъже.
fallback
Последни