fallback

Най-добрите автомобилни реклами от Супербоул (ВИДЕО)

От летящата кола до римейка на Easy Rider: с какво ни изненадаха този път рекламните агенции

Супербоул - големият финал на шампионата по американски футбол - прикова цяла Америка пред телевизорите онзи ден. Включително и хората, на които изобщо не им пука за американския футбол. Те гледат не играта, а шоуто на почивката, и най-вече рекламите. Супербоул предлага най-скъпото рекламно време в света, но и една от най-платежоспособните аудитории, затова не е чудно, че повечето компании влагат особено старание в клиповете си за голямата вечер. Нека прегледаме най-любопитните автомобилни реклами от тазгодишното шоу. А, и ако случайно се чудите, "Ню Инглънд Пейтриътс" победиха "Атланта Фолкънс". Mercedes-Benz: “Easy Driver” (Mercedes-AMG GT Roadster)

fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    От чисто рекламна гледна точка тази на Алфа е 1!Мерцедес също са на ниво , Буик и Киа бяха забавни ,Форд и Ауди посредствени , а тази на Хюндай абсолютна лицемерно-"патриотична" боза все едно не те са спонсор на Супер боул , а Пентагона на тях!
  • #1
    zoom in ( преди 7 години )
    Абе от вчера чета разни статии и оставам с впечатлението, че тоя Супербол е някакво събитие за реклами от началото до края.
fallback
Последни