IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Версията Turbo получи специално оборудване от Porsche Exclusive

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Подразделението Porsche Exclusive подготви специален пакет за най-мощната версия на новото поколение на Panamera. Така удълженият вариант Panamera Turbo, развиващ мощност от 550 к.с., се превърна и в най-луксозния, който се предлага от германския производител.

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Измененията са засегнали както външния вид, така и интериора на автомобила. Новата модификация се отличава по яркочервения цвят Carmine Red и детайлите от допълнителния пакет SportDesign – нов заден дифузьор, различни тръби на изпускателната система в цвета на каросерията, както и двуцветни многоспицеви джанти.

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Салонът на хечбека предлага впечатляваща комбинация от черна кожа с допълнителни червени акценти. Те са поставени на предния панел, във вътрешната част на вратите и на централната консола. Има и по-семпъл вариант, при който червените акценти отсъстват.

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Версията Panamera Executive се отличава от стандартния модел на Porsche по удълженото със 150 мм междуосие и богатото си базово оборудване. В него влизат пневматично окачване и адаптивно шаси PASM, панорамен покрив и загляване на всички седалки.

Най-мощното Porsche Panamera стана още по-луксозно

Срещу доплащане клиентът получана пълноуправляемо шаси, голям подлакътник на задните седалки с подвижна масичка, както и мултимедийта система с прибиращи се в предните кресла 10,1-инчови таблети.

Модификацията Panamera Turbo Executive е оборудвана с 4,0-литров V8 двигател с мощност 550 к.с. и 770 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,9 секунди, а максималната скорост превишава 300 км/ч.

Снимки: Porsche

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Дошко с тия изтъркани лафове сваляй бабичките в селото си. Жалък жълтурко, да не кажа комплексар! Да плюеш по Порше и Ламборджини, които създадоха най-красивите и мощни спортни коли е признак на умствено заболяване, явно СОЦ-а те е повредил необратимо!
  • #3
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо до анонимния ( преди 7 години )
    Само вагинали като теб все още не са разбрали, че е все едно дали ще си купиш троше, тракторджини или алуди! Моторът и при 3-те е еднакъв, а като ги поразглобиш малко може да намериш части и от шкода.СОЦваген - съвременният Квазимодо!
  • #2
    22 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Красота и изящество! И много мощност, съчетана с лукс! Ако имах парите не бих се замислял! Само Ламборджини Авентадор е по-яка, но не предлага такъв лукс! А на неща.стника Дошо му дай един жълт кашон, горкия мизер.ник и на това е щастлив!
  • #1
    3 rate up comment 25 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    Троше-кош!