fallback

Обновеният VW Golf започва от 17 850 евро

Най-скъпата модификация на модела ще предлага за 44 800 евро

Европейските дилъра на Volkswagen започнаха да приемат поръчки за повечето модификации на обновените хечбек и комби Golf. Вече са ясни цените на базовата версия, на хот-хеча Golf GTI, на псевдокросовъра Alltrack и на спортната модификация със задвижване на четирите колела Golf R.Базовият вариант ще се предлага с дефорсиран до 85 к.с. трицилиндров двигател TSI с обем 1,0 литър. Версията с 3 врати Golf Trendline с такъв мотор и 5-степенна механична скоростна кутия е оценена на 17 850 евро. Това е с 675 евро повече от стария вариант с 1,2-литров TSI със същата мощност.Най-скъпото предложение е VW Golf R, който след обновяването си вече разчита на 10 к.с. повече – 310 к.с. Максималният въртящ момент на 2,0-литровия TSI мотор също е увеличен – с 20 Нм до 400 Нм. С роботизирана DSG-трансмисия хечбекът ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,6 секунди (с 0,3 по-бързо от премишната модификация с 300 к.с.).Цените на обновения VW Golf R започват от 40 675 евро, докато комбито Golf R Variant е доста по-скъпо – 44 800 евро. Първите собственици на нови автомобили ще могат да ги получат в края на януари.Снимка: Volkswagen 

Тагове: volkswagen golf
fallback
  • #24
    Дошо Ltd. ( преди 7 години )
    Отново Имеператора вдига летвата, недостижим. Фолксваген, България ви се възхищава!
  • #23
    Анонимен ( преди 7 години )
    От къде, в Голфаджия 35 000лева?3 500 в най-добрия случай !!
  • #22
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да обобщим, 1.2 турбо с 84к.с., 5-степенна механична кутия и никакво оборудване струва около 35 000лв!!! Трябва да си бавно развиващ се *** от перник, за да си вземеш това чудо. Толкова по-добри предложения има на пазара!
  • #21
    Auto ( преди 7 години )
    Много са ми смешни повярвали си Гоуф фенове, като се запеняват под някоя картинка на "Дас Ауто", все дно са видели гола мадама като са биле в детската градина! Жалка картинка!
  • #20
    USA ( преди 7 години )
    Renault - Dacia- Nissan ..... Тримата глупа.ци
  • #19
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хахаха 1.2 ТСИ турбинирана бигачка с цели 85 коня. Тея наистина са велики хахаха.Ако и кетчупа и вурстовете са им като колите направо да ги затварят по-добре. Или по-добре да почват да правят дюнери, както е актуално в Германия. Работна ръка колкото искаш имат. Даже и си внесоха допълнително...Халал кебап да ги прекръстят най-добре.
  • #18
    до: VAG - доминация ( преди 7 години )
    Аре преди да купят цяла Европа да вземат да си платят глобите, а! Кво ще кажеш по въпроса? И понеже са много велики от ВАГ са полудържавна компания, наливат им тайно и явно пари и на всичкото отгоре теглят заеми, за да си платят за дяволиите. Иначе си мисли, че могат да купят каквото и да е! Както е видно всичките им фенове сте наивници и откровени *** щом продължавате да вярвате на партенките им.
  • #17
    Germany ( преди 7 години )
    Das Welt *** - ЖЪЛТЪЦИИИИИИИИИИ
  • #16
    VAG - доминация ( преди 7 години )
    ВАГ ако решът ще купят цяла Европа . Концернът с най много марки и най голям бюджет
  • #15
    none ( преди 7 години )
    Хммм, кое по-точно му е новото на обновеният ФВ Голф? А както бях написал е под една друга статия тук, това че ФВ са първи по продажби в Европа не означава че са най-добри, щото половината от продажбите им са от корпоративни договори, които се налагат от централите на компаниите и извън пределите на Германия. За да може началника в Германия да кара Ауди, някой друг извън Германия кара Голф или Шкода ;))).
fallback
Последни