fallback

Ожие иска да пробва всички коли, преди да си избере отбор

Шампионът във WRC тества с Toyota, тази седмица ще кара и Ford

4-кратният световен шампион Себастиен Ожие заяви, че иска да тества новите автомобили на всички тимове в световния рали шампионат преди да реши къде ще продължи кариерата си. Това обаче едва ли ще се случи. 

Ожие, Яри-Мати Латвала и Андреас Микелсен останаха без отбор, след като Volkswagen се изтегли от световния рали шампионат, а последният старт беше този уикенд в Австралия. Естествено, интересът към Ожие е най-голям, като засега се смята, че Малкълм Уилсън и M-Sport – неговата компания, която представлява неофициално Ford имат предимство битката за французина. 

Тагове: wrc toyota m-sport
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ти да не гледаш някакво друго ВРЦ? Какво са показали Ситроен? Най-добрия им пилот е на 9-та позиция. ФВ и Нюндай са с най-добрите коли и пилоти във ВРЦ. А иначе Ожие стана шампион и не знам кой какво му е показал ама стана шампион няколко кръга преди последното състезание и е с два пъти повече точки от втория. Така, че Ситроен могат само да си мечнтаят за договор с Ожие. Особенно след като го изгониха грозно насред сезона. Ако не бяха толкова некоректни, можеше и да се върне при тях.
  • #6
    Ммм ( преди 7 години )
    Не си мисли,че ФВ са върха на ВРЦ, то Ситроен тази година на 2-3 пъти им го показа и от ФВ ореваха Света като малки деца.Или имате къса памет.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ситроен нито хъкат нито мъкат Мато си каза имам трима пилоти те са с в отбора. Много ясно че всеки би искал шампион в отбора, но малко нагло се държи. Затова Льоб е толкова велик. И това ми харесва и Хюндай и Ситроен те си държат на пилотите които са наели. А М-спорт и Макинен ще направят всичко само и само Ожие да е при тях но титла не може да се спечели само с едни човек
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ситроен сега хъката мъката ако може да подпише ние такова, онакова... А като ви беше пилот го изгонихте от отбора.Много ме съмнява Ожие да е забравил унижението.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Така и очаквах, че всички ще го искат. Определено иска да кара най-доброто, иска да продължи да е шампион но не е това начина. Ожие буквално се подиграва с отборите във ВРЦ. Знаейки, че е цел номер едно за всички отбори, започва да се държи като главозамаена звезда. Той е звезда, той е много добър, той е шампион и всички го искат,но ако беше демонстрирал скромност щеше да спечели още фенове. Той сега на база годините каране на Поло иска може би автомобил, който да е най-близко като усещане с ФВ
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Доста грозна постъпка от страна на 4 кратен шампион. Преди всичко трябва да покаже уважение към другите пилоти и после да мисли за себе си.
  • #1
    Естествено!!! ( преди 7 години )
    Няма как да е доволен от Тойота,след като е слезнал от шампионски ФВ!
fallback
Последни