fallback

Колко струва да карате във Formula 1?

Отговорът е 80 милиона долара, ако се съди по новия 18-годишен пилот на Williams

80 милиона долара са инвестициите в състезателната кариера на Ланс Строл – новия титулярен пилот на Williams във Формула 1. Изчисленията са на германското списание auto motor und sport. 

Ланс беше обявен вчера като съотборник на Валтери Ботас за следващия сезон, а според непотвърдена информация бащата на Ланс – канадският милиардер Лорънс Строл ще добави 35 милиона долара към бюджета на британския тим. Това обаче е само част от парите, които Лорънс е вложил в развитието на сина му като пилот. 

Тагове: williams
fallback
  • #4
    FastDriver ( преди 7 години )
    Явно картите отдавна са раздадени! Спорта върви стремглаво надолу и никакви промени в правилника не могат да го спасят! Автомобилите са твърде дигитални и привличат технократи и геймъри. А те са млади, затова имат нужда от пилоти на техните години с който да се асоциират. Ф1 ще стане нишова категория, ако продължава така!
  • #3
    thebrainless ( преди 7 години )
    От дете умирах за F1, но последните сезони нямам никакъв интерес дори да прочета как са завършили. Имал съм шанса да гледам изгряването на пилоти като Сена, достатъчно ми е напълно.
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тоя богат сополанко, ако види малко дъжд с още 20 коли покрай него ще нашълни гащерозона.
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Затова вече никой не го гледа това.Вече няма такива като Сена само някакви богаташчета като тоя. С пари талант неможе да си купиш.
fallback
Последни