fallback

Йон Олсон избухна със зверско Lamborghini Huracan (Видео)

Карбоновата кутия за багаж и камуфлажното фолио отново са тук, разбира се

Професионалният скиор в свободен стил - Йон Олсон - откри нов начин да ни впечатли. Известният със своeто силно модифицирано Audi RS6 швед, вече има нова играчка и тя е базирана на Lamborghini Huracan.

Проектът е бил поверен на специалистите от Stertman Motorsport, които са започнали със стандартен Huracan LP 610-4. Разчитайки на помощ от колегите им VF Engineering, тунинг гурутата са снабдили атмосферния 5.2-литров V10 двигател с механичен компресор, с чиято помощ мощността е нараснала до 800 к.с. и 826 Нм максимален въртящ момент. От Stertman Motorsport признават, че силовият пакет е дело на VF Engineering, но те не са разглобили целия двигател и са го подсилили допълнително, за да изсмучат допълнителна мощност и да гарантират стабилното му представяне.  
Ще трябва да почакаме, за да научим динамичните характеристики на колата, но първите тестове на колата са показали, че тя се ускорява от 0 до 200 км/ч за 5.3 секунди. Йон Олсон споделя, че финалната версия с всички подобрения ще бъде още по-бърза и не е изключено да се превърне в най-бързия модифициран Huracan в Европа.  
За да отговорят на подобренията по двигателя, тунерите от Stertman Motorsport са монтирали състезателна изпускателна система Akrapovic с четири накрайника от карбон, които допълват цялостната агресивна визия, както и саундтрака, разбира се.  
Трета фирма на име Eventuri е била отговорна за производството на комплект карбонови въздухозаборници, както и за нов декоративен капак на двигателя, изработен от същия материал. Окачването също не е фабрично. То е доставено от специалистите в областта K&W и е значително по-твърдо и ниско от стандартното, с което Huracan излиза от завода.  
Всичко това е акомпанирано с карбонов куфар за багаж на покрива, който е дело на 56Nord и е тук, за да ни напомня за култовото Audi RS6 Avant на лудия скиор. И за да е пълна картината, WrapZone са се погрижили да облепят цялата кола със зимно камуфлажно фолио, което превръща компресорния Huracan в „ултимативния зимен транспортьор“.  

Тагове: lamborghini huracan
fallback
  • #12
    zoom-zoom ( преди 7 години )
    да, наистина, кутията е страхотна! обаче дори и на сайта на 56норд не е обявена цена...а само координати за контакт и поръчки...ще си карам с туле-то... ;-)
  • #11
    Дас Ауто! ( преди 7 години )
    Умопомрачителен дизайн!
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    3,2 сек до 100 е нормалната версия, 2,5 е sesto elemento
  • #9
    FastDriver ( преди 7 години )
    Vlog > Video blog!
  • #8
    ... ( преди 7 години )
    Блог!!! влог има в банката :)
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    Йон Олсон има ежедневен влог в Ютуб. Последните няколко влога са с това Ламбо, наскоро го получи завършено. Мисля във влога говореше за 5,3 сек от 100 до 200 км/ч.
  • #6
    RRE435i ( преди 7 години )
    Bravo.Unikalna ma6ina.Krasota
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Нямам представа, заводско вдига 100км.ч. за 2,5 сек. а от 0-300км. за 27,6 сек. Естествено най-бавто ще е в диапазона 200-300км.ч. Четвърт миля прави за 10,4 сек. вдигайки 217км.ч. Да предположим, че заводско около 9 сек. са му нужни да вдигне около 200км.ч. с тунинга не ми се вярва да свалят още цели 3-4 сек., вярно, барнато е всичко двигател, монтирали са турбина, конете са с 200 отгоре има и карбон, но ме съмнява да е под 7-8 сек. от 0-200км. но не съм го карал за да мога да го твърдя.
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    кефи.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    .."0-200 за 5.3 секунди???.."Не забравай че го четеш в Аутомедиа.
fallback
Последни