fallback

Неясно бъдеще за Toyota Avensis

Японският гигант може да напусне средния клас в Европа

Съдбата на модела от средния клас Toyota Avensis се очертава несигурна. От компанията потвърдиха, че „бъдещето му се обсъжда”.  

 

Останалата част от гамата на Toyota предстои да бъде подменена или освежена, но спадащите продажби на Avensis може да означават, че моделът ще приключи участието си на европейския пазар и няма да има негов наследник, съобщи списание Auto Express. 

Тагове:
fallback
  • #4
    BRAT ( преди 7 години )
    Нов модел, ама друг път. Сложили са новата маска и актуализирани стопове. Профила на купето е абсолютно идентично с това на предните две версии. Бензиновите мотори са същите, макар и подобрени, има нов дизелов мотор 1.6 и подобрен 2.0 мотор. Да, вътре таблото е ново с нова мултимедия, НО сериозни иновациите в системите за управление няма. Истината е много проста, докато Тойота вземат решение, ще присъстват на пазара с нещо що-годе ново, но не и да инвестират в напълно нова кола.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    След като направих последния тестдрайв в сайта за моята тойота аурис, явно нещата са получили широк отзвук и от тойота са разбрали, че нещата не вървят.Може да ми благодарите.Вижте за какво става дума.http://automedia.investor.bg/test-drive/testdrive_1378.html
  • #2
    primorack ( преди 7 години )
    Глупости. Модела от 2009 имаше файслифт 2012/2013 . Този от 2015 си е нов модел.
  • #1
    BRAT ( преди 7 години )
    Е как очакват от Тойота да се продава актуалния Авензис, като той на практика е втори фейслифт, демек два пъти претоплена манджа.
fallback
Последни