fallback

Нюрбургринг версия на WRX STI, но само за Япония

Специалният Subaru WRX S4 tS е в чест на победата в маратонското състезание

fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 7 години )
    другите Чингитайски ментета юбилеен автомобил,Те са специалисти по юбилейни модели японците.Тойота нали пусната юбилеен Приус по случай най-бавната обиколка на Нюрбургринг,хахахахахахахахахх.
  • #6
    Анонимен ( преди 7 години )
    http://***.subaru.com.au/active/subaru-2016-win-nurburgringМале,тия и в официалния си сайт го публикували,хахахахахахахах.А що не са написали,че в генералното класиране заемат "почетното" 20-то място?Щеше да е още един повод за гордост,хахахаахахах.Миналата година Опел Аскона от 1988г. спечели в класа си ама Опел не пуснаха юбилеен модел Аскона.Не разбирам как 20 позиция може да е повод за радост.Японските фенчета да обяснят.Много мъка има по тоя свят.
  • #5
    Якошиба ( преди 7 години )
    Това другари е японски мениджмънт в действие,тотално неадекватни. За жалост има хубави японски продукти убити от меринджейте още на поточната линия.Правят продукти които не искат да ги продават.ако това е пазарна логика,..здраве му кажи./да си ги държат там..
  • #4
    primorack ( преди 7 години )
    Как да не са спечелили. В класа си са първи за втора поредна година!
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    специално за чукча писателчетата:http://***.subaru.com.au/active/subaru-2016-win-nurburgring
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    Каква победа и къде бе?! Тея м***лоумницi изтрещяха тотално!!! Защо никой тук не е чувал за тази победа!А не пуснаха ли скоро от няокой от другите Чингитайски ментета юбилеен автомобил, дето беше взел някакво 13то ли, 17то ли мяато някъде?!
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тия биха и ВАГ по алчност.За едно спечелено 20 място пускат специален модел за един куп пари и баламите в Япония ще лапнат куката.Що не го пуснат в Европа,щото за лимитиран модел станал 20-ти на Нурбургринг никой няма да даде пари.Мерцедес,БМВ,Порше,Ауди с маса победи в 24 часа на Нюрбургринг какво да правят?Всяка година да пускат лимитиран модел ли?Японска работа.
fallback
Последни